Eagles vs Patriots. Ringer det några Super Bowl-klockor? Yes indeed. En rematch från fjolårets stora final redan i preseason. Eagles berättade klart och tydligt att man inte skulle testa för många av sina first stringers mot Steelers i preseason game 1 och det stämde sådär. Deras defense first team spelad en del och såg starka ut. Bekymret kom senare, då second-third-fourth stringers kom in på plan.

Nåväl; Eagles är fortfarande "hårt tacklade" av skador och kommer inte pusha hårt på sina first stringers idag heller. Nu vet jag att alla vill spela mot Patriots GOAT Tom Brady och när Brady själv går ut i media och säger att han vill spela - ja, då spelar han...

Jag kommer spela Patriots -3,5 hos 888.com till oddset 1,93.

Värt att notera:

1. Brady spelade 16 snaps i preseason game 2 i fjol. Räkna med något liknande nu. 16 snaps lär ge en touchdown om Brady är i synk.

2. Mot Redskins senast fick vi ta del av en "sloppy" första halvlek. Sedan kom det riktiga Patriots ut; ja, inte det bästa laget, men mindset var på plats. Jag gillade verkligen det jag såg av linebacker Bentley. En position som Patriots varit kyliga runt angående trejder och off-season. De hade på känn att det fanns internt i träningsgruppen och som Bentley spelade senast - (53%) av alla snaps - då skall Patriots vara mycket nöjda.

3. Patriots värvade fd Broncos, Jets och Titans WR Eric Decker sent och om Decker är fräsch kommer han att få testa ikväll och i mina ögon ÄR Decker en bra WR vid god vigör. Pass på.

4. Eagles då? Ja, defense var i sedvanlig stil riktigt vassa mot Steelers initialt när first stringers var inne. Jag är övertygad om att flera vill spela mot Brady och det gör att Eagles first stringers kommer vara längre inne på plan i match 2. Allt beroende på om Brady spelar sina 16-20 snaps som beräknat.

Jag har feeling för att Brady och Patriots kommer kliva förbi ett skadedrabbat Eagles i natt. Jag spelar Pats -3,5 till oddset 1,93 hos 888.com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip