Thursday Night Football. Patriots (5-0) vs Giants (2-3). Las Vegas och linan har Patriots till -17 poäng i den här matchen, vilket säger i stort sett allt. Giants råämne och rookie-QB Daniel Jones (22 år) var fyra år när Patriots QB tog sin första Super Bowl. Det säger också en del om hur bra Tom Brady (42 år) är. Om vi dessutom adderar till Patriots defense, där linebacker Jamie Collins och cornerback-tvillingarna Jason och Devin Mccourty har en sjuk revival på ålderns höst. Herrarna var enorma senast. Enorma! Tvillingarna landade på ett PFF-betyg om ca 90 i coverage grade. Världsklass!

Vi kan alla vara rörande överens om att Patriots vinner den här matchen. Nu handlar det om att hitta spelvärde. Jag kommer spela att Patriots äss tillika wide receiver Jules Edelman gör en touchdown, då Giants secondary är genant svag. Edelman har också fått många pass av Brady på slutet; självfallet pga att andra WRs varit borta, MEN om den tendensen håller i sig, kommer Edelman att sätta minst en TD i natt. 7 targets senast. 10 gången innan.

Jag spelar Patriots Edelman som TD-görare till oddset 2,35 på Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Patriots är 5-0 för första gången sedan 2015.

2. Patriots defense har i snitt tillåtit 239 yards framåt. De har gett upp i snitt 6,8 poäng per match! De leder hela NFL med 11 interceptions och 24 sacks.

3. Giants har för tillfället ett av ligans svagaste offensiv pga brandskattat manskap, där RB-ässet Barkley, RB2 Gallman, WR Shepard och TE Engram ALLA är borta. Huvva! QB Jones har knappt vattenflaska-killen att kasta till...

4. Patriots kommer variera sitt spel som vanligt med Brady som skipper. De kommer springa med bollen och till denna match kommer även Burkhead tillbaka. Det gör att Patriots är fullt manskap på sin RB-position med Michel, Burkhead och White. Ha i åtanke att Giants tillåter i snitt ca 130 rushing yards per match. Tuff outing för dem idag igen mot ett laddat Patriots.

5. Varför jag är övertygad om att Edelman gör en TD för Patriots har att göra med Giants svaga secondary. Efter fem spelade matcher har Giants i snitt per match gett upp 279 yards. I passningsspelet. Det är inte bra OCH idag möter man trollkarlen Brady. Håll i hatten. Edelman och Gordon kommer ha en field day...

6. År 2000 tog Bill Belichick över Patriots OCH när laget mött rookie-QBs på hemmaplan (se Gillette Stadium) är laget hela 11-0. Sug på den; 11-0.

Som sagt; Patriots kommer vinna den här outingen, men spelvärdet ligger i att Julian Edelman gör en TD till oddset 2,35. Jag spelar det hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip