NFL Preseason är äntligen igång. I afton är det två fajter och sedan fortsätter det under helgen. Jag ämnar ge er speltips på minst en match varje dag. Under preseason har inte spelbolagen allt för många outs och typer av spel, men det finns godbitar oavsett. Det svåra är som vanligt att veta hur lagen väljer att spela, men jag utgår alltid ifrån att lagen börjar med ett "B-lag" för att sedan vandra nedåt med "C-lag" och "D-lag" längs matchens gång.

I afton kommer jag välja att spela på Giants även om matchen spelas på Foxboro hos Patriots. Orsaken till det är att Patriots har sett anskrämliga ut under sin training camp enligt alla mina källor och kontakter. Visst; training camp är training camp och sedan vet vi att HC Belichick är just Belichick = det kommer rätta till sig. Patriots kommer vara ett bättre lag än Giants när säsongen väl börja komma igång, eftersom topp och bredd hos Patriots är långt mycket bättre än Giants. MEN. Min feeling är att Giants trupp som har ny HC i Daboll har en annan entusiasm in till den här fajten och det kommer visa sig. De har också haft en bättre training camp än Patriots till dags dato. Patriots har inte heller QB2 i form av Hoyer redo att spel idag, vilket gör att Zappe kommer spelar för Patriots. Håll i hatten!

Jag spelar Giants -2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Patriots inledning av training camp har varit comme ci, comme ca och då främst vad gäller offensiven. Det har varit under all kritik under merparten. MEN Patriots är Patriots. Notera att QB1 och QB2 inte kommer spela.

2. Giants då? Här har det varit uppåt för första gången sedan TV-serien "Stranger Things" släpptes på Netflix och det är några år sedan det. Vad har varit skillnaden från i år kontra tidigare? Jo, en HC i Daboll som får sina spelare grymt engagerade i alla led, oavsett om du är rookie eller veteran. Ta exv. left tackle Thomas som bara spelat 28 matcher i NFL, men som bedyrar att det är ett annat schvung runt laget i år. Han är också medveten om att Giants kommer få det tufft när den riktiga säsongen startar, men det flow som varit under training camp kommer visa sig under preseason, när motståndaren spelar mest C- och D-lag. Han berättar om ett helt nytt "program" som kommer via coach Daboll (tidigare Bills). Det är intressant!

3. Giants kommer också spela med flera A-lagsspelare och de är med garanti bättre än Patriots C-lag. De kommer få spela minst en kvart och kanske max en halvlek. Notera det.

4. Daboll har också jobbat med Belichick i hela 11 år som assistent. De kan varandra.

5. Håll gärna koll på rookie WR Thornton hos Patriots. Han kommer få chansen i afton. Belichick kommer inte låta sina bästa spelare spela i afton och det kommer synas.

Jag litar på Giants entusiasm kontra Patriots "gäspning" av preseason-matchen i afton. Giants har ett helt nytt program under Daboll och han har sagt att A-laget skall spela. Det innebär att Giants skall ha en toppchans att vinna matchen. Om ni finner odds runt 1,70 och uppåt på moneyline = ta det. Jag väljer att spela Giants -2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip