Patriots (6-2) vs Packers (3-3-1). Jag har tjatat om att det är briljanta matchups hela kvällen och den här är den grymmaste - Sunday Night Football mellan två av världens bästa quarterbacks - Brady och Rodgers. Jag kan skriva en hel uppsats runt bägge dessa herrars färdigheter, men de får själva visa upp sina tricks och bevisa hur bra de är.

Jag kommer spela Patriots -4,5 till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Packers trejdade iväg en av NFLs bästa safeties i form av Ha Ha Clinton Dix, vilket inte gjorde Rodgers glad. Just i afton mot Patriots kommer det kännas extra tungt, eftersom Patriots har fått bra snurr på sin offensiv. WR Edelman har snittat på 6 mottagningar och 63 yards per outing. Packers har haft bekymmer med slot wideouts (se Edelman) och är rankade på plats nr 24. Addera sedan till multibegåvningen RB White som är lika effektiv på marken som pass via luften.

2. Pats och Packers running game har fortfarande en hel del att önska. Packers har tillåtit 4,4 yards per spel på marken. Patriots snittar 117 yards per match. Packers når knappt 102 yards.

3. Brady är 9-2 i prime time (Sunday Night Football) mot Rodgers som är 3-6 på bortaplan. Pass på!

4. När lagen senast möttes vann Packers med 26-21. Packers har 269 passing yards per game emedan Patriots har 220 yards per game.

5. En av kvällens matchups att ha järnkoll på är Patriots Gilmore vs Packers WR Adams. Det blir en tuff uppgift för Gilmore som får möta en av NFL's bästa WR i form av Adams. Kan Gilmore stoppa Rodgers långa pass till Adams = mycket som står på spel här.

Jag spelar Patriots -4,5 till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen . Den här matchen hoppas jag att ni alla kommer kolla på, eftersom det med all säkerhet är sista gången som dessa två möter varandra under regular season.

/RoloMartins



This is the stats tab
This is the post tip