Patriots vs Steelers i en NFL-premiär är en riktig godbit. Patriots är återigen försvarande Super Bowl-champs och laget ser exceptionellt starkt ut i år och det tack vare gårdagens nyförvärv Antonio "Boom" Brown till truppen. Inget mer behövs sägas gällande mr Brown. Play ball. Patriots QB-äss tillika GOAT Tom Brady har aldrig haft en lika vass arsenal att passa bollen till som nu och det känns som Patriots i nuläget är favoriter till en ny Super Bowl.

Steelers har haft en ganska lugn försäsong sedan de släppte just ovan Brown. De har jobbat på vad gäller sin spelstrategi och omklädningsrummet har varit lugnt. "Big Ben" är den store ledaren och har numera inga andra som kan påverka hans ledarskap. Det skall bli kul att se RB Conner köra på som i fjol, då han var riktigt bra och täckte upp LeVeon Bells frånvaro. Den som det dock snackas mest om är 22-årige WR Ju-Ju Schuster. Han är den naturlige assistenten till "Big Ben" och coachar de äldre spelarna. HC Tomlin fick förlängt med 1-år = han måste visa att han har full kontroll i år och att laget går till slutspel och gärna en bit till. Steelers secondary är hyggligt intakt.

Jag kommer spela Patriots -4 till oddset 1,68 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Steelers förra spelare WR Antonio Brown var ruggigt bra tills debaclet med ledningen kom. Han drog trots allt in 11 207 yards och 74 TD's över 9 säsonger i Steelers. Det är inte lätt att ersätta.

2. Patriots är 9-4 overall mot Steelers. Framförallt är de 4-1 hemma.

3. QB Brady är 12-0-1 ATS gällande matcher som han/Patriots är favoriter med 5-6 poäng.

4. Patriots är 16-0 på Foxborough inkluderat slutspel. Notera detta. Respekt!

5. Steelers defense ser starkare ut i år, men frågan är om de kan stå emot Patriots tunga offensiv med en skarp spelbok.

Jag kommer spela Patriots -4 till oddset 1,68 hos Unibet .se, eftersom det trots allt är premiär. Nyförvärvet Antonio Brown får inte spela idag och han får inte heller finnas med på sidlinjen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip