Patriots vs Titans. Senast dessa lag möttes var 2015 och då vann Patriots med 33-16. Patriots ÄR klassen i den här matchupen emedan Titans skrällvann mot Chiefs i sin förra outing. Idag är det dock storebror Patriots som står för motståndet. Titans kan dock vara med ett tag i den här fajten tack vare sitt springspel via RB Derrick Henry som senast sprang för 156 yards, vilket var formidabelt. I offensiven i övrigt är TE Walker i sitt livs form och om Patriots secondary har en svag dag, då kan det bli lite poäng. Titans snittar ca 21 per outing. OM dessa två herrar gör sitt kan Titans vara med ett tag, men när Brady och Patriots trycker på gaspedalen kommer de springa fort förbi Titans - ej tu tal om annat.

Frågan är var vi finner bäst spelvärde. Patriots kommer vinna denna fajten hemma på Foxborough.

Värt att notera:

1. Patriots QB Tom Brady har varit rakt igenom suverän även i år. 4 577 yards framåt med 32 touchdowns mot 8 interceptions. Om vi sedan kollar Brady postseason dvs slutspel, då ligger han på 63 touchdowns mot 31 interceptions. Då pratar vi om 35 (!) slutspelsmatcher.

2. TE Rob Gronkowski var inte med och spelade ifjol när slutspelet nalkades. I år har han dock varit med hela säsongen och är mer än väl förberedd inför dagens match. På totalt nio slutspelsmatcher har han tagit emot 754 yards, vilket är riktigt bra. Gronk var också Patriots ledande passmottagare i år med hela 1 084 yards. Som tight end.

3. Patriots RBs är lite tunna idag. Både Gillislee och Burkhead är borta, men då kliver Lewis och White in istället. Patriots styrka är deras vassa startuppställningen OCH starka bänkmaterial. Titans är starka i rush defense.

4. Patriots snittar på 28,6 poäng per outing. Bradys passing game har varit väldigt starkt.

Jag kommer lägga mitt spel på att TE Rob Gronkowski gör en touchdown till oddset 1,67 hos Unibet .se. Jag tycker det är tufft att spela Patriots -10 poäng och över. Det handlar trots allt om slutspel, där allt kan hända även om Patriots är på tok för bra för Titans. Sedan är jag imponerad över Gronkowski och hans "field presence". Pass på!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip