Julian Edelman. Mr Reliable. Tom Bradys skyddsnät med sina sjukt effektiva routes i mitten av banan mellan d-line och secondary. Ett äss och ett säkert Hall Of Fame-kort när karriären är över. Alla tycker att hans säsong varit "so-so", men facit är att han har tagit emot pass för 1 117 yards, vilket är det mesta i hans karriär. Han har också satt 6 st touchdowns, vilket är på samma nivå som i fjol. Det är därför han kallas för mr Reliable. NU börjar slutselet och då kommer han också att lyfta sig ytterligare en nivå i sitt spel. Notera det.

Jag gillar spelvärdet på att mr Reliable gör en touchdown i afton till oddset 2,65 hos Unibet . Brady kommer ge Edelman alla möjliga chanser för att driva offensiven framåt.

Värt att notera:

1. Edelman har som sagt skött sig bra även i år, trots bekymmer med knä och axel. Nu börjar slutspelet och Edelman känner sig enligt egen utsago bättre än på länge.

2. Edelman har spelat med Patriots i hela sin karriär och den sträcker sig till dags dato i +10 år. Notera också att 2019 är det året som han fått sina bästa stats. Hans snittyards per mottagning är 11 yards och det är också i linje med hans spel de sista åren. Trots uppenbara bekymmer med knä och axel.

3. Han har spelat i fyra Super Bowls och vunnit tre av dem och i den senaste mot Rams 2018 tog han emot för 141 yards och var exemplarisk.

4. Matchen mot Titans i afton är en perfekt match-up för Edelman, eftersom Titans secondary är nr 24 i hela NFL. Han kommer med garanti få sin gamle kompis CB Logan Ryan, (numera Titans, tidigare Pats) som följeslagare. Dessa två kan varandra in- och utantill, men Edelman är mest rutinerad. Edelman står för 25% av Patriots pass under grundsäsongen som Pats spelade 12-4.

Jag är övertygad om att Brady kommer ge Edelman chansen i red zone i afton och spelar på att Edelman gör en touchdown till oddset 2,65 hos 888sport , Unibet eller LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip