En härlig drabbning att se fram emot. Colts QB Andrew Luck skall spela minst tre kvartar, vilket borgar för en bra offensiv för Indianapolis. Normalt brukar dessa två lag skapa väldigt många poäng mot varandra, därav att jag kommer gå på över 44 poäng till oddset 1,90 på bet365 .com. Idag känns inte annorlunda.


Värt att notera:

1. Colts har en hel del bekymmer på den defensiva sidan av bollen med många spelare av olika anledningar är borta pga mindre skador. Colts secondary har i veckan signat gamle Jets cornerbacken Cromartie av en dylik anledning. MEN Colts har lyckats skrapa ihop en duglig formation ändå. Det finns många intressanta rookies som kommer få chansen bl a Williams, Wilton, White och Rose.

2. Andrew Luck var genant vass mot Ravens. Han hade ett sorgligt fjolår med skadebekymmer, men Colts guldkalv signade ett nytt stort kontrakt. Man tror på honom och vi vet hur bra han är när han är som allra bäst. Jag är övertygad om att han kommer karva igenom Eagles defense.

3. RB Gore kommer synas ofta i denna match. Enl HC Pagano är det läge att visa dagsfärsk status. Gore är riktigt duglig när han är som bäst, men som sagt; 33-år i år. Turbin är backup och kommer också få spela mkt.

4. Eagles har sett helt OK ut hittills. Såväl Bradford som Wentz på QB-sidan visar kvalitet. Det som dock varit svagt är wide receivers. Agholor får chans på chans, men jag tycker inte han tar den. Nu har Eagles värvat Dorial-Green Beckham och det är en riktigt bra värvning. Hans längd och vidd med armar är enorma. Kommer med garanti få mkt speltid idag i sin debut för Eagles. Pass på.

5. Hemmaplan för Colts. Här gör laget ofta mycket poäng. Nu är Luck fräsch och kommer testas rejält. Poängsnittet mot Eagles de senaste åren är över 45 poäng. Det är värt att beakta.

Jag spelar över 44 poäng, då jag är övertygad om en poängrik match. Två bra QBs som vill glänsa. Oddset på det hos bet365 .com är 1,90 och det är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip