Nu styr vi skutan mot Philadelphia och Lincoln Financial Field där Philadelphia Eagles tar emot Ben "Big Ben" Roethlisberger och hans Pittsburgh Steelers. Häng med vettja!

Både Philadelphia Eagles och Pittsburgh Steelers har startat sina säsonger med att vinna sina två första matcher. Att just Philadelphia Eagles har startat säsongen 2-0 är kanske lite förvånande men av det jag har sett av dom hittills så tycker jag att dom har gjort det riktigt bra, trots att det inte är något större motstånd dom har stött på.

Philadelphia Eagles startar med rookie quarterbacken Carson Wentz som har imponerat stort på mig. Han har bland annat ännu inte kastat en enda interception och har hittills satt 61.8% av sina passningar, väldigt fina siffror för och vara en rookie quarterback om du frågar mig! Carson Wentz kan vara "the real deal", det återstår att se.

Jag tror att Philadelphia Eagles har en VÄLDIGT fin chans att slå Pittsburgh Steelers idag, MEN då måste man stoppa DeAngelo Williams. Pittsburgh Steelers är som tidigare nämnt inte alls samma lag på bortaplan som på hemmaplan. Väldigt fina chanser för en "upset" här och då synar jag Philadelphia Eagles +5 alla dagar i veckan!

Spel: Philadelphia Eagles +5
Bookie: TonyBet
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip