Raiders (2-2) och Bears (3-1) är i Storbritannien och spelar på Tottenham Hotspurs Stadium i London. Det ligger lite regn i luften och det här är en match som det kommer bli få poäng gjorda framåt, då Bears defense ligger på plats nr 2 i segmentet tillåtna poäng framåt, samtidigt som Raiders QB Carr har haft stora problem med att driva bollen framåt i banan mot motståndarnas red zone. I afton möter man kanske ligans bästa defense och jag ser en dag med lång med "three and out". Det borde bli en low scoring game.

Jag kommer spela under 42 poäng gjorda framåt till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport . Om du vill spela ett vinnarspel är Bears ett mer komplett lag än Raiders och Bears defense med Khalil Mack i förgrunden är rakt över suveränt. Spelvärdet är i sådana fall Bears -3,5. Det här är inga lag som "målar" ofta och mycket...

Värt att notera:

1. Bears QB1 Trubisky är axelskadad och QB2 Chase Daniels (som var en bra game manager mot Vikings) spelar igen. Denna gång mot ett sämre lag. Daniels kommer inte ta några chanser. Det blir mycket springspel och korta pass.

2. Raiders "skrällde" mot ojämna Colts senast, men QB Carr hade stora, stora problem framåt. 189 yards lyckades han skrapa ihop och det kommer definitivt INTE att räcka mot Bears, vars defense är sublimt.

3. Bears har bara kommit över 17 gjorda poäng framåt EN gång i år. Ha det i åtanke. Det är defense först.

4. Raiders har spelat i London vid två tillfällen. De har totalt fått 17 poäng (!) i dessa matcher. Notera det och ha underspelet i åtanke.

5. Raiders WR-corps är tunn. Williams är out och kom ihåg att Bears tillåter i snitt 12 poäng (!) framåt per match. Outstandig defense således.

6. Raiders å sin sida snittar på 25,5 tillåtna poäng per match, vilket gör att Bears RBs kan ha en "field day". Bears Montgomery gillas och han lär springa in minst en TD i afton.

7. Kom ihåg att Bears har "klarat" underspelet i åtta av de ni senaste matcherna. Laget bygger sitt spel med defensiven i förgrunden. Bears har nu tre raka segrar och ser bara bättre och bättre ut. Av dessa tre är två vunna på bortaplan.

Finns många sköna vinklar i den här fajten, men det här är Khalil Macks "reunion" med Raiders och han kommer inte släppa en jäkel över bron. Jag ser tre möjliga och spännande spel. 1. U42 poäng till 1,70. 2. Bears -3,5 till 1,66 3. David Montgomery (RB Bears) att göra touchdown till oddset 2,10 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip