Raiders (3-11) tar emot Broncos (6-8) på julafton i Sverige. En match som inte har någon betydelse för kommande slutspel, då bägge lagen sedan länge är borta från slutspel, MEN en viktig detalj äger rum i afton. Det är nämligen Raiders absolut sista match i Oakland OCH det är enormt. Det lag som har bästa tändvätskan vinner den här matchen och med ovan vetskap = bara att spela Raiders.

Jag kommer gå på Raiders moneyline till oddset 2,25 hos 888sport .com.

Värt att notera:

1. Raiders leder all-time stats mot Broncos med 62-52-2.

2. Som sagt; det kommer knakas och brakas och vara rena kakofonin i Oakland. Det finns inte på kartan att Raiders viker ner sig på sista hemmamatchen på arenan i Oakland.

3. Derek Carr var formidabel vid vinsten senast och visade hur bra han är när allt klaffar. Efter en externt turbulent säsong vill dock laget vinna sista hemmamatchen för fansen.

4. Broncos kommer göra rent hus i management-leden efter säsongen. Merparten av pusselbitarna finns där, men stabilitet på QB-sidan och en starkare offensiv lina = 2019 års önskningar.

Det här blir ingen höjdarmatch, eftersom lagen har varit svaga i år, men som sagt; sista matchen hemma för ett av ligans mest trogna fans - Raider nation. Jag spelar Raiders moneyline till 2,25 hos 888sport .com och bygger det som sagt på energi och tändvätska, då det är sista hemmamatchen i arenan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip