Raiders vs Broncos kommer bli en riktigt bra match. Jag är väldigt förvånad över att Raiders är 0-3 med tanke på deras team och coacher som helhet. De är på tok för bra för att vara 0-3 och det finns INGEN i det omklädningsrummet som kommer tillåta att man är 0-4.

Jag kommer spela på Raiders i afton. Det finns ett bra odds i Raiders -1,5 till oddset 1,81 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Raiders har som sagt alla "verktyg" för att kunna spela i årets slutspel, men det är inte bara att ställa ut skorna och tro att allt är klart. Det funkar inte så. Raiders har verkligen spelat "sloppy" i sin offensiv och här måste HC McDaniels säkerställa en mycket mer clean approach i avsluten. Sluta ta dumma penalties. Det finns för många bra spelare hos Raiders för att inte kunna ta en ledning och behålla den. Nivån i offensiven måste upp. Nu!

2. Raiders superstar WR Davante Adams har över de två senaste matcherna totalt sju mottagna pass för 47 yards. Det är ett skämt. Ett fullständigt skämt. Det behöver vi inte berätta för Raiders organisation eller HC McDaniels. Det är bara att lösa. Davante Adams är ligans bäste WR.

3. Raiders hade redan innan McDaniels klev in i rollen som HC stora bekymmer i redzone. De mötte Titans senast och var 2/6. Det säger sig självt. Det funkar inte. I afton möter man ett Broncos som ha en suverän defense och varit deras räddning över den här inledanden säsongen.

4. Vi måste prata om Broncos defense. Det är det som fungerar för Broncos för tillfället, trots att de har Russell Wilson som QB. Broncos har bara gett upp 36 poäng totalt. 12 poäng per match. De har totalt nio sacks till dags dato. De har en interception, de har åtta forcerade fumbles varav tre som Broncos tog hand om och gjorde poäng på. När vi sedan ser hur många tillåtna passing yards Broncos har per försök - se 6,1 yards. Imponerande.

5. ...och sedan har vi då som sagt Broncos offensiv som varit mer ojämn än vädret under en svensk midsommarafton. Här måste verkligen två pass rush-äss som Raiders Crosby och Jones steppa upp. De har varit i stort sett osynliga hittills och det håller inte. Raiders Chandler Jones har dock alltid haft det extra lätt mot Wilson när han spelade för Seahawks. Jones har 16,5 sacks mot just Wilson. Jones signade på ett kontrakt värt 52 miljoner dollar med 34 miljoner garanterat den här säsongen. Dags att börja gör skäl för degen och visst är tajmingen ypperlig med tanke på Jones stats mot Wilson.

6. Raiders måste börja involvera TD Darren Waller mer. En superstar som till dags dato har 13 mottagningar för 11,6 yards per mottagning. Det är inte rimligt på något sätt att varken Adams eller Waller har fått så lite bollar. Detta ligger som sagt på HC Josh McDaniels. Gör om. Gör rätt. Det finns för mycket talang på båda sidor av bollen. Raiders måste börja vinna nu och Broncos lär få känna på det.

7. Det finns en annan aspekt som talar för Raiders idag också. Inget lag har råd att gå 0-4 och särskilt inte i den division som Raiders spelar i med Chiefs, Chargers och just Broncos. Notera det.

8. Raiders RB1 Josh Jacobs har 192 yards på 42 försök, vilket är hyggligt, men är vi tittar vidare på hans spel har han skapat 14 missade tacklingar och snittar 3,81 yards efter kontakt och det gillas. Det är klart att vi alla vill se mer av Adams och Waller och de kommer få sina chanser, men Raiders måste pusha Jacobs ofta även i denna outing.

Nej; nu vinner Raiders och jag spelar dem -1,5 till oddset 1,81 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip