Raiders vs Chargers. Två lag som i alla fall jag väntat mig mer av i inledningen av säsongen, men det finns orsaker till detta. Framförallt Raiders senaste ras. Ikväll är äntligen Raiders QB Derek Carr tillbaka på planen och det är natt som dag, utan att kasta skit på QB2 Manuel hos Raiders. Carr har varit fenomenal hittills i år med 753 passing yards, sju touchdowns och två interceptions. Det ger en quarterback rating på 101,2, vilket är riktigt bra.

Värt att notera:

1. Raiders har haft det relativt lätt mot Chargers de senaste åren med fyra raka segrar om än med liten marginal.

2. Raiders taktik i offensiven blir att kasta sig framåt via Carr's fenomenala spel, samt använda RB Lynch för att skapa dimension i slutfasen av drajverna - springa eller kasta bollen? Raiders har många vapen här.

3. Raiders offensiva vapen går på ångorna i nuläget och det måste ändras. Med Cooper, Crabtree, Cook för att nämna några MÅSTE leveransen öka. Jag är inne på att Carr i sin nystart ikväll kommer lirka upp Chargers defense och finna sina WR's och TE.

4. Chargers har grymme Philip Rivers på QB. Killen är en kommande Hall of Famer. MEN om Chargers skall vinna denna tajta match MÅSTE springspelet fungera. Just Raiders rush defense har varit sådär och är idag på plats nr 25 i ligan. Om Melvin Gordon trummar på från början; ja, då blir det väldigt tajt. Om vi vänder på kuttingen har Chargers ligans sämsta rush defense, vilket gör att RB Lynch i Raiders kan få en field day ikväll.

5. Raiders har ett alldeles för bra lag för att torska i fyra raka matcher. Jag kan inte se det hända.

Jag spelar Raiders -3,5 till oddset 2,02 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip