Raiders (9-7) vs Chargers (9-7). Det lag som vinner matchen går till slutspel. Kan inte bli bättre förutsättningar.

Jag är helt inne på att Chargers kommer gå segrande ur den här bataljen. Jag väljer att spela Chargers -1,5 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Chargers QN Herbert kommer stå i fokus i afton. Han är alltid extra bra när det är "prime time". Om vi sorterar ut de matcher han spelat, då han har hela USA som tittar, visar dessa 119 för 183 pass för 1 418 yards med totalt 16 TDs mot 2 interceptons. Det är starka papper. Det är viktig info inför spelläggandet.

2. Chargers defense är numera helt intakt och det syntes i matchen mot Broncos. Bosa, Jones och James (i secondaryn) är nyckelspelare som ständigt gör skillnad.

3. Raiders har haft ett väldigt märkligt år med mycket strul internt och många skador på nyckelspelare. Detta till trots har de chansen att nå slutspelet. Deras defense har steppat upp rejält, men offensiven har haltat betänkligt. När nu Chargers är helt intakt kontra Raiders svag offensiv, då litar jag på att Chargers defense är markören som berättar skillnaden i matchen.

4. Chargers RB1 Ekeler är tillbaka i selen igen och det syntes mot Broncos. Han lär vara bättre i andra matchen efter bortavaro. Han måste vara bättre. Det gör att Chargers spelbok växer. Pass på!

5. Raiders QB Carr har slitit ont på slutet. Han har inte fått något gratis, samtidigt som han inte haft sina nyckelspelare tillgängliga. De facto har inte Carr nått +300 yards eller mer sedan vecka 8. Han har inte heller kastat för dubbla touchdowns sedan vecka 14. Hur kan de orka steppa upp till Chargers nivå när det gäller offensiven? Jag kan inte se det.

Jag spelar på att Chargers når slutspelet för första gången sedan 2018 och det skall bli extra kul för QB Herbert att nå ett nytt mål i sin karriär. Jag spelar Chargers -1,5 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip