Raiders (5-8) tar emot Chargers (5-8) under Thursday Night Football i Staterna. Det är ingen höjdarmatch, då båda lagen sett väldigt dåliga ut över den senaste tiden. Raiders lyckades med bedriften att förlora med 3-0 (ja; ni läste rätt) mot Vikings senast i en av de sämre matcherna som spelats i NFL över de senaste åren. Chargers å sin sida fick sin superstar-QB Herbert borta för resten av säsongen, då hans finger måste opereras. De mäktade med sju poäng inalles i sin outing och förlust mot Broncos. Det är förutsättningarna inför den hör matchen. Det känns inte som om poängen kommer dugga tätt...

Jag tar underspelet och spelar U34 totalt gjorda poäng i matchen till oddset 1.91 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Raiders är fortfarande ett topp 10 defense i och med att de bara tillåter 19 poäng bakåt per match. Framåt är de tyvärr usla för dagen och har bara mäktat med 15 poäng i snitt.

2. Chargers QB2 heter Easton Stick och det kan vara det coolaste namnet på en QB i NFL. Om han bara spelar upp till hälften av sitt hajpade namn kan Chargers vara med relativt länge i den här matchen. Men då krävs det att de får snurr på sitt haltande springspel som är nr 26 i ligan.

3. Chargers WR-äss Keenan Allen har sin vana trogen levererat och jag hoppas verkligen den killen får chansen till en Super Bowl-ring i ett annat lag framöver. Han har 1 243 yards på 108 mottagningar i år och det är riktigt bra.

4. När jag kikar på Raiders supervärvning då det begav sig, WR Davante Adams har den investeringen EJ burit frukt. Adams kommer inte vara kvar i Raiders nästa säsong; tro mig. I år har han löjligt låga 867 yards på 76 mottagningar. Det är pinsamt rakt över. Dels över de få mottagningar som han fått, vilket naturligtvis påverkar hans mottagna yards. Nej; Adams spelar i Jets nästa säsong.

5. Åter till Chargers Easton Stick. Detta är alltså hans första start i karriären. Han kommer nu få fyra matcher på sig för att visa management och Chargers ägare att han är den optimala QB2 för klubben. Stick har inget att förlora och med en bra playcalling, där HC Staley varvar pass med spring kan Stick med garanti hålla sitt lag med i matchen länge.

6. Raiders har QB Jimmy G på bänken. Det kan vara en av de dyraste bänknötarna som funnits hos Raiders. Han var ditköpt för att vara QB1, men har suttit på bänken länge nu. När även O'Connell spelar som en uttjänt disktrasa, då kanske det är dags att testa Jimmy G igen? Raiders och Chargers har fortfarande en teoretisk chans att nå slutspel, men ingen av dem spelar bra nog för att vara med i ett slutspel.

7. Raiders ser ut att ha fallit i delar. Det är en hel del skador på nyckelpositioner; se LT Miller. När vi tittar på RB Jacobs som var NFLs bäste RB i fjol är även han skadad. Han kommer säkert testa. För mig är det uppenbart att Raiders slarvade bort Jacobs i sin svaga kontraktsförhandlingar. Det var i och för sig många RBs som inte fick det kontrakt de ville ha, men för mig är även Jacobs borta från Raiders nästa år. Det är många frågtecken runt Raiders generellt sett och det lär fortsätta även efter den här matchen.

Stå över moneyline. Stå över handicapspel. Varken Raiders eller Chargers har visat att de är ett vinnande lag i år. Det spel som är mest logiskt och mest tilltalande är underspelet. Jag tar det och spelar U34 poäng till oddset 1.91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip