Den här matchen har potential att bli riktigt sevärd, eftersom det är en match mellan normalt sett två bra lag. Raiders (7-5) har visat världsklass när de är som bäst (se vinst över Chiefs) och som allra sämst (se turlig vinst mot Jets senast, då DC Williams föll in i dårskap på matchens sista boll). Vi vet aldrig riktigt vad vi får när det gäller Raiders. De har ingen kontinuitet i sitt spel. Höga berg och djupa dalar är oftast facit, vilket gör dem svårbedömda. Idag möter Raiders NFLs femte bästa defense i form av Indianapolis Colts med en pånyttfödd QB i Philip Rivers. Det kommer bli tufft för Raiders.

Jag kommer spela att Colts -1,5 till oddset 1,83 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

Värt att notera:

1. Colts får tillbaka tre nyckelspelare i afton. Dessa kommer verkligen göra skillnad, eftersom det är lagets nr 1 OT, en av lagets bästa DE och slutligen lagets bästa TE i form av Castonzo, Houston och Burton. Det är mumma för QB Rivers. Notera detta!

2. Colts kommer från tre raka vinster på bortaplan mot tufft motstånd.

3. Raiders får tillbaka sin RB-stjärna Josh Jacobs och det behöver de sannerligen. Han har löpt för 782 yards med 9 touchdowns. Jacobs är bra. Riktigt bra. MEN han måste vara bra, eftersom han kommer möta ett av NFLs bästa defense.

4. QB Rivers har haft ett riktigt bra år. "Stålmannen" lär få det lite lugnare i sin passningsficka i afton, eftersom Raiders (sedan trejden av Khalil Mack) inte haft någon direkt pass rush. Det är inget gott tecken för Raiders. En Philip Rivers som får tid att kasta, brukar käka upp de flesta. Notera också att Raiders secondary är sjukt skadedrabbat. Fördel Colts!

Jag är inne på att Colts och QB Rivers kommer få den tid som behövs för att utverka stordåd från passningsfickan. Då kommer Raiders ha stora, stora bekymmer med att täcka Colts WRs och TE.

Jag kommer spela Colts -1,5 till oddset 1,83 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip