Raiders tar emot Patriots hemma i Vegas. Lagen har kört gemensam träning i veckan och det har sett ojämnt ut, men fördel Raiders.

Raiders har chans att gå 4-0 under årets preseason och jag är övertygad om att de kommer ta den chansen. Patriots Big Kahuna, Bill Belichick har gått ut med att de kommer matcha C-starters i afton och med den infon skall Raiders vara favoriter.

Jag spelar Raiders moneyline till oddset 1,84 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Raiders har sett riktigt bra ut under preseason. De ser välorganiserade ut (ny HC McDaniels) och deras insats till dags dato berättar det. Inga turnovers. Bara 12 penalties. En bra start!

2. Patriots å sin sida har haft stora bekymmer på olika sätt och nivåer. Coaching med tydligt ledarskap är Belichicks styrka, men i år har det testats en hel del. Offensiven har sett sådär ut, men återigen - få A-starters har sett planen. QB Jones har börjat se OK ut nu i slutet av träningscampen. Blir spännande att se vilka framsteg han gjort. Notera att Jones inte kommer spela i afton.

3. Raiders har som sagt tre raka vinster, utan att ens ha testat QB1 Carr. Det blir QB2 Stidham som återigen får chansen. Hos Patriots kan ni räkna med Zappe i första hand. Här har Raiders en klar fördel.

4. Matchen i matchen är dock mellan bästa vännerna Raiders HC McDaniels vs Patriots HC Belichick. McDaniels har varit offensiv koordinator för Patriots sedan Hedenhös (som det känns) och haft Belichick som sin chef. Det är klart att det är lite prestige, men Patriots har tydligt deklarerat att det kommer spela de s.k. roster bubbles-spelarna och det innebär att Raiders skall vara favoriter.

Jag spelar Raiders i denna outing. De har chans att gå 4-0 och avsluta preseason helt fläckfritt och det på hemmaplan. Den chansen tar de. Jag spelar Raiders moneyline till oddset 1,84 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip