Raiders (1-4) vs Seahawks (2-3). En match som avgörs på Wembley Stadium, London, England. Notera detta. Två lag som för tillfället går i motsatt riktning. Seahawks går för tredje segern på de fyra senaste försöken emedan Raiders försöker få till ett fungerande lag med en högre spelstandard. Det har sett för "sloppy" ut inledningsvis. QB Russell Wilson sätter 62,7 procent av sina kast för totalt 1 086 yards med hela 10 TD's och tre interceptions.

Om vi gör ett nedslag i Wilsons tre senaste matcher har han 5 TD's och inga interceptions. Han har verkligen fått till ett fungerande spel och det har lyft hela Seahawks som lag. Laget snittar 122 yards på marken, där RB Carson är ledande med 293 yards och en TD. Vad finns det då att säga om Raiders?

Ser vi något ljus i tunneln för Grudens manskap eller är det redan en förlorad säsong?! Raiders har förlorat sju av sina senaste sju bortamatcher (vi får se denna match som en bortamatch även om Raiders står som hemmalag). QB Carr har 71,3 procent i satta pass över totalt 1 641 yards med sju TD's och hela åtta interceptions. Marshawn Lynch är RB1 och han har hittills sprungit för 331 yards och tre TD's.

Här har vi förutsättningar till dagens match. Värt att notera:

1. Seahawks har visat bättring på slutet med vinster över Cardinals och Cowboys och krigade envetet mot LA Rams för att till slut stå som förlorare i en tuff drabbning.

2. Raiders offensiv har varit genant usla att slutföra sina drives i red zone. Samtidigt har Raiders pass rush varit obefintlig.

3. Seahawks offensiva lina har fått en boost sedan D.J.Fluker kommit tillbaka i laguppställningen. Killen har varit fenomenal. Hans run blocks har varit imponerande och lär synas även ikväll.

4. Raiders defense har inte lyckats hålla tillbaka någon av sina motståndare hittills och det har inneburit minst 20 poäng i baken. Det fungerar inte i slutändan.

5. Att spela i London är inte helt enkelt. När vi har sett och lyssnat på respektive coacher är en väldigt positiv och en rätt negativ. Carroll för Seahawks gillar utmaningen emedan Gruden tycker sådär om att åka iväg och spela i Europa i nuläget.

6. Raiders RB Marshawn Lynch har en Super Bowl med Seahawks och var kanske en av det årets absolut bästa spelare. En enigmatisk herre som kommer vara laddad till tänderna i kväll för att visa vilken RB som är bäst. Frågan kvarstår dock; räcker det med en pigg Lynch? Fan trot.

Jag kommer spela Seahawks -2,5 till oddset 1,83 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip