Sunday Night Football. Raiders tar emot Steelers. Ingen matchup som känns direkt stekhet. Två lag som inte imponerat hittills. Jag kommer spela på underspelet i den här outingen och bygger det på två lag som har bra defensiva pjäser, men också varsin offensiv som sett allt annat än bra ut.

Jag spelar U44 poäng totalt i matchen och får oddset 1.91 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Steelers offensiv med QB Pickett har varit i källaren och frågan är när det vänder? Visst en vinst mot Browns, men där 12 poäng av de totala 26 kom från defensiva stordåd. Det kan man inte räkna med varje gång. Över två spelade matcher har Steelers hela 27 offensiva spel som inte haft en enda yard i framgång. Dryga 24% av totalen. Wow! Inte bra alls.

2. Steelers springspel med RBs Harris och Warren kan nästan jämföras med TV-serien "Starsky and Hutch" gällande osynliga för sina kamrater. Harris och Warren har totalt kombinerat för 25 löpningar som gett 100 yards. Över två matcher med två spelare. Det kan ingen vara nöjd med; inte ens grabbarnas mormor. Så få yards på marken har inte Steelers-fans sett på mången god dag. Notera det.

3. Raiders defense har inte varit så skrämmande direkt. De har tillåtit 138 rush yards per outing hittills. Vi pratar om 4.86 yards per löpning. Det säger egentligen bara en sak; Raiders run defense är inte särskilt bra. Steelers HC Tomlin är väl insatt i detta och han kommer utöka dosen för Harris och Warren. Eller mer korrekt; han måste utöka sin gameplan med mer spring.

4. Steelers run defense är chockerande nog ännu sämre än Raiders ovan. De har tillåtit 193 yards per outing och 5.59 yards per löpning. Hur har då Raiders RBs skött sig? Ja; lika bra som Steelers efter två matcher. RB Josh Jacobs som var nr 1 i NFL unde 2022 har till dags dato löpt för 46 yards på 28 försök. Det är inget man skriver hem och berättar om. Samtidigt är Raiders som Steelers beroende av ett fungerande springspel. Något måste hända.

5. Raiders möter Steelers i ett bra läge, trots allt. Två vitala figurer är borta; se Heyward och Johnson och samtidigt är det på hemmaplan för Raiders.

6. Raiders har gjort poäng på sina sju senaste "first possessions" och det är viktigt. Noteras bör att även WR Meyers är tillbaka. Raiders är inte alls pjåkiga.

Som sagt; en low scoring game att vänta och se. Jag tar oddset 1.91 hos Unibet för att matchen slutar U43 poäng.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip