Rams hemma mot Niners, där hela San Francisco har vallfärdat till Los Angeles. Ni kan förvänta er en ruggit stor publik från Niners sida. Den här outingen är i mina ögon den svåraste av de två att välja. Jag har ju längre helgen rullat på lutat mer och mer åt Niners, men samtidigt tycker jag QB Garoppolo är för svag. Jag måste säga det. Samtidigt älskar jag allt annat med Niners; coaching, defense, special team och offensiven (då med Samuel). Rams skall vara favoriter på hemmaplan, men något säger mig att det är i den här matchen det kommer skrälla eller bli extremt tajt. Jag är också övertygad om att inget av dessa lag rår på Chiefs som är min vinnare i AFC Championships.

Jag väljer att spela 49ers +5 till oddset 1,70 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Jag är svag för riktiga lirare och 49ers WR Deebo Samuel är en sådan. Han kan spela multi-positioner. När de knäppte Cowboys på näsan hade Samuel 72 yards i rushing. Han har 83 mottagningar för 1 487 yards. Han har dessutom 79 sprungna försök på marken för hela 476 yards. Av en WR. Notera det.

2. Rams är klara favoriter i den här matchen. MEN. De har inte vunnit mot 49ers vid två tillfällen den här säsongen, utan de är 0-2. NIners vann med 31-10 på hemmaplan i vecka 10 och sedan i vecka 18 vann 49ers på övertid med ett field goal av Robbie Gould. 49ers har de facto sex raka segrar mot Rams. Det är klart att det är skillnad på grundsäsong och slutspel, men notera det.

3. Rams har vunnit sju av sina åtta matcher. De såg starka ut mot Bucs, även om jag tyckte att Bucs DC Bowles gav bort den matchen genom att vända 3-27 till 27-27 för att därefter blitza mot en elit-QB som Stafford. Denne gled enkelt undan och ställde Bucs defesne schack matt. Just Stafford hade aldrig vunnit en slutspelsmatch över sina 12 säsonger (11 av dem i Lions), men nu har han två stycken. Hade Stafford varit QB i 49ers hade den här matchen med garanti vägt över till Niners fördel.

4. Vad skall vi säga om Garoppolo, 49ers QB? Han har kämpat sig genom skador, men han är ingen elit-QB. Det är det som stör mig med Niners uppsättning i år. I övrigt har Niners allt som krävs för att vinna och det är alltid imponerande att allt ha "den där sista dravjen" i bakfickan. Jag måste ge dem det. De är hemskt jobbiga att stå emot. Lite som Giants 2007. 49ers har verkligen stängt ner QB Prescott för Cowboys och QB Rodgers för Packers - på deras hemmaplan. Detta är inget som någon kan eller skall ta lätt på. Niners kommer driva varje drive framåt med sitt springspel. Det Garoppolo är djävulskt duktig på och det har han lärt sig av Tom Brady när han var QB2 i Patriots och det är att kontrollera klockan.

5. Om 49ers pass rush fungerar (se framförallt Bosa), då är Rams sårbara även om QB Stafford har rutinen för att kvickt få ut bollen, men risken är uppenbar att det kan komma ett eller annat konstigt pass från Stafford och då är en dylik turnover viktig. Om Rams kommer tidigt till ledningen, då kan de spela på den, MEN 49ers via Bosa är monstruösa i sin pass rush.

6. Rams har tre vapen som alla tre är bättre än 49ers på respektive position och det är QB Stafford, DE Aaron Donald och WR Kupp. Det är fakta. De är bättre rakt över. Om Stafford kontrollera sitt spel och tar rätt risker, då kommer Rams göra många poäng framåt. Om Donald och Von Miller kan stoppa 49ers springspel och vara de ledare som de kan vara på defense, då kommer Rams stoppa 49ers. Om Kupp gör minst 1-2 längre springspel och får ett pass av Stafford, då är det med garanti en touchdown. Kupp och Beckham Jr är livsfarliga i offensiven. De kan springa alla routes och de kan verkligen ta emot all världens konstiga pass med sina känsliga händer.

Ja; det här blir sevärt. Det här kommer bli jämnt. Något säger mig att 49ers kommer skrälla och jag kan inte släppa det. Genom att spela +5 49ers täcker jag upp en förmodad jämn match. Jag spelar 49ers +5 till oddset 1,70 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip