Den här matchen trodde vi nog alla FÖRE säsongen skulle vara en riktig playoff contender-fajt mellan två top notch-lag i årets NFL (därav att matchen ligger som etta på Sunday Night Football). Men fakta i målet har visat att båda lagen har ca 4-5% chans att nå slutspel i år och den största orsaken till den är faktiskt ett riktigt dåligt quarterbacks-spel från såväl Goff som Trubisky. Rams har envetet pushat samma spelkoncept och det med rätta, eftersom laget normalt är vasst offensivt, men Goff har fått sämre hjälp i år från sin offensiva lina och det kan vara orsaken till Goffs benägenhet gällande att kasta interceptions (9 st). Däremot är Rams defense med Aaron Donald ligans bästa...

Jag ser framför mig att Rams tar chansen i afton och att Goff får till sitt spel på hemmaplan och den spelare som kommer gynnas av det är Rams WR Cooper Kupp. Han ger 2,35 i odds hos Unibet , LeoVegas eller 888sport för att säkerställa en TD.

Värt att notera:

1. QB Trubisky har fem starter i år, där han levererat 0 (!) passade TDs. Inte bra alls.

2. Rams RB Gurley har färre än 100 yards i åtta raka matcher. Inte OK för en franchise-RB av Gurleys mått.

3. Samtidigt har Bears RB-motsvarighet Montgomery färre än 70 yards i åtta av nio matcher i år.

4. Rams defense är exceptionellt och de är ligans bästa lag vad gäller tillåtna poäng per match. Rams har bara släppt in 12,3 poäng i snitt.

5. En stats som är relevant att nämna för er som väljer att spela matchspel; Bears har vunnit 6/7 mot Rams. Starka papper.

För mig är det här en svårbedömd match gällande vem som vinner matchen. Rams har självfallet en fördel av att spela på hemmaplan, men det som är mest viktigt för Rams är att få ordning på QB Goffs spel, samt att fortsätta spela världsklass-boll vad gäller defensiven.

Jag gillar det jag ser hos Cooper Kupp. Han har verkligen varit bra i år och oddset 2,35 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport på att han gör en TD i afton känns som ett väldigt bra spelvärde. På nio matcher har han tagit emot bollen 58 gånger för 792 yards och 5 touchdowns.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip