Kvällens bästa match! Rams hemma mot Bucs. Stafford vs Brady. Första gångens om Brady spelar en NFL match i Los Angeles. Det här kan vara en försmak av vad som kanske kan komma i NFC Championship framåt vintern; vem vet?

Jag är helt övertygad om att Buccaneers bara blir bättre och bättre undan för undan nu. Bucs har som alla vet hela sin trupp intakt sedan vinsten i Super Bowl på hemmaplan. Brady har sett såväl starkare och bättre ut i år. Hans offensiva lina har skyddat honom väl. Jag har också hemskt svårt att spela emot ett lag som bara vinner och vinner.

Värt att notera:

1. Bucs WR Antonio Brown flög inte med gänget till Los Angeles pga. reserver/COVID-19-listan. Han spelar inte. Notera det. När lagen möttes under fjolåret hade Brown åtta mottagningar för 57 yards.

2. Jag ser fram emot att se Bucs first round pick Tryon-Shoyinka som pass rusher. Han kommer ta över Jason-Pierre Pauls plats (axelskada). En grym talang som HC Arians i Bucs talar sig varm om. Det pratas redan om Pro Bowl-kvalitet av det som visats hittills, men som sagt; ha koll på den här killen i afton. Han är inte blyg av sig och det för ett defense som redan är kanske ligans bästa.

3. Bucs har vunnit sina åtta senaste road games. En stark siffra.

4. Rams är 2-0, men har mött Colts och Bears som slarvat kopiöst i sina spel. Flera turnovers som gett Rams fördel och poäng. Nu möter man ett Bucs som skött sig toppbra gällande turnovers. En viktig match i matchen.

5. Bucs anfallsvapen är en pånyttfödd Gronk. Adderas därtill Mike Evans och Chris Godwin. Då har jag inte pratat om O.J.Howard eller Scotty Miller. QB Brady har så många vapen att välja mellan att det, oavsett secondary, blir tufft att täcka alla äss.

6. Slutligen ett par ord om Tom Brady. Sju Super Bowl-vinster och kanske en av historiens främsta idrottare alla kategorier. Han är 44 år och levererar som aldrig förr. Enorm! I år har Brady inlett på följande sätt: han leder NFL i touchdowns framåt (9). Hans passer rating är topp 10 med 113,3. Han har en "quarterback rating" som berättar 64,9. Det värsta av allt om du tar på dig Rams och DC Morris-hatten; Brady kastade för 789 yards med 6 touchdowns i två fajter under 2020. Det blir tufft för Rams.

Som sagt; jag pratar mest om Bucs här och det gör jag eftersom Bucs är det lag som alla vill slå, men få gör det. Jag kommer inte spela mot Bucs som bara vinner och vinner. Oddset 1,82 för Bucs moneyline hos Unibet , LeoVegas och Casumo är mumma för själen. Ta rygg!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip