Los Angeles Rams vs Los Angeles Chargers. Första gången som dessa lags möts som två professionella LA-lag. Det som det snackas om är just Rams defense. Ram IT! Deras 34-0 mot Cardinals i vecka 2 lämnade inte mycket mer att önska i försvarsväg. En briljant insats. Sex spelade quarters utan att någon har gjort poäng mot Rams. Nu stöter man på rutinerade Philip Rivers hos Chargers som har börjat säsongen riktigt bra. Han har satt 73% av sina pass i vecka 1 och 2 för 680 yards och sex TD's med en interception. Starka papper. Ett dilemma som dyker upp idag för Rivers är Rams secondary-specialist Peters. Killen har fyra interceptions mot Rivers och dessa har kommit i de tre senaste outings som Peters har mött Rivers. Det är 20% av Peters totala interceptions i hans karriär.

Jag kommer spela Rams -7 på hemmaplan till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen eftersom jag tycker laget som helhet är en nivå bättre än Chargers.

Värt att notera:

1. Rams defense har varit smått enastående. På papperet skall de vara så också, men att få det att fungera fullt ut på planen är något helt annat. I eftermiddag måste Rams defense vara på tå, då man möter RB Gordon och Ekeler hos Chargers. Gordon har sprungit för 92 yards och tagit emot för 140 yards med en rushing TD och två passing TD i två matcher, vilket är väldigt starkt. Ekeler har 100 yards rushing än så länge.

2. När vi tittar på Rams offense; ja, då har även den varit magisk. QB Goff har skött sig exemplariskt och har tillsammans med RB Gurley och WR's Cooks, Woods och Kupp varit exceptionellt bra. Bl a har Gurley tre touchdowns i två matcher plus att han har adderat två framgångsrika 2-point conversions. Nyförvärvet Cooks från Patriots har varit outstanding. Han har 20,5 yards per mottagning i snitt, vilket säger en hel del. Totalt har Cooks 246 yards på 12 mottagningar. Det är en riktigt hög nivå både på defense och offense.

3. Chargers då? Jo, de har normalt två elite pass rushers att tillgå; Bosa och Ingram. Nu är Bosa borta, men Ingram är på tårna och han kommer ge Rams QB Goff något att tänka på. Goff behöver också ha koll på Chargers rookie safety James och Pro Bowl corner Hayward vid sina långpass. Dessa två herrar är ingen lek.

4. Det brukar bli många poäng de här lagen emellan och för dig som inte vågar spela Rams -7 kan testa över 48 poäng till 1,91 i odds.

Som sagt; en riktigt sevärd match att ta del av och det skall bli kul att se Los Angeles som "battling arena". Jag spelar Rams -7 till oddset 1,91 hos 888sport mm och känner mig trygg med det.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip