Speltips: Rams - Cowboys

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2019-01-13 02:15
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.65
Tips: 1 hcp -5
Rams vs Cowboys i kvällens andramatch och för mig är det Rams som gäller i den här matchen. Jag bygger det på att Rams offensiv (rankad som nr 2 i NFL i år) genererar på tok för mycket poäng framåt (snittar 33 poäng per match) mot då ett Cowboys som har en bra offensiv lina, men som snittar 21 gjorda poäng framåt per outing. Rams kommer boom-boom skjuta ut Cowboys med sin tunga offensiv.

Jag kommer spela Rams -5 till oddset 1,65 hos Unibet, LeoVegas eller 888sport.

Värt att notera:

1. Lagen är 4-4 i all-time stats playoff

2. Rams RB-äss Todd Gurley som vilade i de två senaste matcherna av grundspelet är idag med igen och det är ett verkligt lyft för Rams. Gurleys stats är svindlande bra 2018; 17 touchdowns = etta i NFL, trea i NFL (Cowboys Zeke Elliott nr 1 med fler matcher sprungna) med 1 251 yards. Gurley är också stark som passmottagare. Cowboys styrka är run defense, men till skillnad från Seahawks sorgliga icke-korrigerade game plan från föregående helg, HÄR kommer McVay vara offensiv. Gurley och Goff kan varandra bra. Gurley fräsch och fin kommer skapa huvudbry för Cowboys defense som tillät 94,6 yards per match i grundspelet.

3. Jared Goff vs Dak Prescott - QB-duellen. Jag är helt övertygad om att Goff är den bättre av dem även när det är vinna eller dö. Prescott, i mina ögon, känns inte som en QB som du vill ha när du skall gå för allt i sista drajven. Jag litar inte fullt ut på honom. Goff var exceptionell den första halvan av säsongen, då Rams gick som tåget i ligan. Då pratades det om Goof, Mahomes och Brees gällande MVP. Den andra halva har varit OK, utan att vara som allra bäst

4. Rams defensiva lina vs Cowboys offensiva lina - den här matchupen blir klart sevärd. Vi vet att Cowboys offensiva lina skördat stora framgångar i år, men Rams defensiva lina är inte kattskit. Donald som har 20,5 sack och 59 tacklingar. Lägg därtill Suh och Brockers och vi får ytterligare 5,5 sacks.

5. Cowboys Cooper har varit en riktigt fin vitamininjektion för Cowboys. Idag möter Cooper ett av ligans bästa secondary när den är komplett. Talib är den som kommer få bevaka Cooper. Talib hade en INT och 23 tacklingar och har vunnit Super Bowl. Det är en rutinerad spelare som Cooper kommer få bekymmer med.

6. Vi måste komma ihåg att Rams har ligans nr 2 offense (Chiefs är nr 1). Snittar 421 yards framåt och 33 poäng per outing. Ha i åtanke att Cowboys snittar 21 poäng framåt per outing. Det är en dramatisk skillnad.

7. Om Rams, vilket jag är övertygad om, orkar sätta tuff press på Prescott, då kommer det att komma ett par konstiga pass och då gäller det för Rams att plocka dessa bollar och omvandla dem till poäng på tavlan.

8. Cowboys chans i matchen finns i att den offensiva linan kan dominera Rams defensiva lina plus att Zeke Elliott når sina +100 yards med ett par TDs. Jag har dock svårt att se Cowboys matcha det och väljer att gå på Rams rakt ut, då deras offensiva spel är på tok för mycket för Cowboys (se 33 poäng framåt för Rams kontra 21 för Cowboys).

Jag spelar Rams -5 till oddset 1,65 hos Unibet, LeoVegas eller 888sport.

/RoloMartins
  Rams - Cowboys
Spela på Speltips Rams - Cowboys
RoloMartins - 12 Januari 2019 - 19:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Bjorken128 - 2019-01-12 17:06

Jag håller med om spelet, men det finns samma uppenbara risk här som i Chiefs-Colts, att Cowboys/Colts lyckas med sitt springspel se till att hålla Rams/Chiefs extremt potenta anfall vid sidan av banan och därför eventuellt få dom otajmade, samtidigt som man nöter ner Rams/Chiefs försvar och låter sina egna försvar vara utvilade till de gånger de väl ska ut på banan.

Jag håller ffa Rams som klara favoriter, men det finns en risk att matchbilden blir den Cowboys vill/behöver. Och då kan handikappet bli klurigt, även om Rams har kvaliteten att lösa det ändå.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming