Rams (9-3) hemma mot Eagles (10-2). Två högoktaniga, offensiva lag som spelat suveränt i år. Två lag som också var aggressiva i sina draftval föregående år. Rams gick all-in på Jared Goff och Eagles trejdade upp för att få Wentz och vilka riktigt bra investeringar detta blev. Nu har bägge lagen sin long time-QB i sina led. Otroligt viktigt.

Jag kommer spela Eagles +1,5 till oddset 1,83. Jag har en tilltro på deras defense dvs. att de studsar tillbaka efter debaclet senast. Jag tycker också att Eagles offensiv har bra förutsättningar mot Rams defense.

Värt att notera:

1. Eagles gjorde en bottenmatch mot Seahawks senast. Jag är inne på att de studsar tillbaka idag. Eagles defense är ett av ligans absolut bästa med Fletcher Cox som hjärta och lungor. Eagles defense tillåter 17,9 poäng per match. Laget är trea i antal tillåtna yards per outing med 293,2. Eagles tillåter 3,5 yards på marken, vilket är plats nr 3 i ligan. Lägg därtill att deras secondary plockat hela 16 interceptions i år, vilket är starka papper.

2. Det blir en skön match-i-matchen mellan Rams springspel (se Gurley) mot Eagles run defense. Gurley har spelat vasst i år. 48 mottagningar, 563 yards på mottagningar och tre touchdowns på dessa mottagningar emedan Eagles defense har stått upp riktigt bra. Jag är övertygad om att Eagles run defense är vinnaren här och det avgör mycket i matchen totalt sett.

3. Rams är 6-1 i sina sju senaste matcher. Eagles är 16-5 i sina 21 senaste matcher mot AFC-lag. Det här blir tajt ikväll.

4. Denna match är speciell ur många perspektiv. Det är bl a första gången sedan fusionen mellan AFL och NFL kom till som två lag med högsta "gjorda poäng per match-snitt" möts - 30,1 poäng.

5. Eagles taktik blir att vara vinnaren i springspelsmatchen. Eagles är i mitt tycke totalt sett vassare än Rams här med Blount och Ayaji. Notera att Rams run defense ligger på plats nr 27 i ligan.

Jag är övertygad om att Eagles studsar tillbaka direkt borta mot Rams och det är försvaret; inte offensiven som blir dagens backbone för Eagles. Mitt spel blir Eagles +1,5 till oddset 1,83. Den här matchen skall bli kul att se!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip