Rams (8-4) tar emot Patriots (6-6). För några år sedan var det här Super Bowl-finalen och även sista Super Bowl-ringen för Bill Belichick och ex-Pats Tom Brady. Det blev en tajt outing, men Patriots var en nivå bättre.

Idag spelar jag Rams -3 till oddset 1,74 hos Unibet .com, eftersom Patriots är 0-3 mot lag med ett vinnande rekord, samt att Rams vinst över Cardinals senast var en riktig fotbollslektion. Det är också viktigt att poängtera att Rams är ett mer talangfullt lag med ett defense som kommer detronisera Patriots offensiv.

Värt att notera:

1. Patriots QB Cam Newton har inte varit exceptionellt bra, utan mer eller minde habil. Mot Chargers senast vann Pats med 45-0, men Newton kastade bara för 69 yards och en TD. Han spran dock för 48 yards och två TDs. På hela året har han 5 TD-pass med 9 interceptions, men också 435 yards och 11 TD på marken. Han är bra, men inte väldigt bra.

2. Rams var grymma mot Cards med hela 463 yards i total offensiv, varav 344 yards via luften. QB Goff spelade riktigt bra med 351 yards, en TD och ingen interception med 37/47 pass.

3. Rams tillät bara 232 yards i total offensiv från en bra Cardinals offensiv. Rams är nr 2 i tillåtna totala yards, nr 1 mot pass och nr 3 i springspelet. Starka papper!

4. Rams är som sagt ett bättre lag än Patriots. Det går inte att blunda för. Hemmaplan i afton är också av stor vikt.

Jag tror att Rams håller ihop sitt fina spel mot Cards och då skall Patriots betvingas. Mitt spel blir Rams -3 till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip