Rams vs Raiders. Slaget om Kalifornien. Rams är enligt mig en contender i år om laget ser till att signa Aaron Donald som är ligans bästa defensive spelare. Bekymret är dock att han inte signat ännu. Raiders har samma bekymmer. Khalil Mack som också är en av ligans bästa spelare har inte heller han kommit överens med sitt Raiders. Det är mycket business varje år före trupperna sätts, men att såväl Donald som Mack inte är överens med sina klubbar så här sent känns konstigt,

Jag väljer att spela Raiders money line till oddset 1,83 hos Unibet .se och det gör jag enkom för att Raiders second and third string är bättre, men när regular season kommer igång, då spelar Rams med sitt bästa manskap...

Värt att notera:

1. Jag vill inte tjata sönder det, men när Rams väljer att spela med sina bästa spelare ÄR laget en klass bättre än Raiders, men idag vet jag att det knappt blir en first string som kommer att spela. Rams QB Mannion är inte särskilt bra och jag tycker att Raiders second and third string har mer att spela för.

2. Raiders HC Gruden har öppet berättat att det blir få first string starters även för Raiders, men några kommer testas.

3. Lite spännande att se DE Key hos Raiders. Ett löfte som pass-rusher.

4. Kan tänka mig att QB Manuel får längre speltid idag och det är en ojämn herre om jag uttrycker mig milt. Trots det är Manuel bättre än Rams alternativ.

Nej; Raiders kommer ta tillvara på att Rams vilar sina bästa spelare och jag spelar Raiders money line till oddset 1,83.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip