Den mest omtalade nyheten i NFL den här veckan var att Rams (kanske på ren pin kiv mot 49ers?!) plockade upp QB Baker Mayfield som släppts från Panthers till sin trupp. Mayfield var ett i mitt tycke konstigt förstaval i NFL-draften från Browns sida (men det har hänt mycket konstigt från det laget genom åren så kanske inte ändå). Han har ännu inte levt upp till sin hype. Kanske Rams som QB2 kan rädda upp hans karriär? Vi får se.

Rams vann Super Bowl och är regerande champs, men det här året har bara handlat om skador, skador och dessvärre mer skador. På samtliga storspelare som Stafford, Kupp och Donald. Nu har laget förlorat sex raka matcher och är helt borta från slutspel. Mayfield lär ha en god chans att få starta direkt han kommer.

Raiders däremot har äntligen börjat fungera som lag igen efter en katastrofal inledning. Jag såg deras senaste match på nära håll och det var mer harmoni i truppen nu och WR Adams var som en sugklocka på alla bollar som kom hans väg. Han svarade för två touchdowns på åtta mottagningar för 177 yards. Den offensiva linan har sent omsider vaknat till liv och med det RB Jacobs som springer som en Gud på marken.

Det här är en match, där två lag går åt helt diametralt olika håll. Rams rakt ner i källaren och Raiders börjar kanske få vittring på en slutspelsplats. Kanske. Oavsett räddar de sitt ansikte med klart bra spel för dagen.

Jag spelar på WR Adams att återigen göra en TD till oddset 1,73 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Raiders offensiva lina har varit enorm på slutet. De har skapat rätt förutsättningar för RB Jacobs och QB Carr att höja sitt spel.

2. Rams har kvar ett äss i sin defense och det är legenden Bobby Wagner. Hans statistik är ännu bättre i år än tidigare, trots Rams iskalla spel framåt. Rams defense kan hålla Raiders i schack till en början, dock inte till slut, eftersom Raiders är ett mycket bättre lag.

3. Raiders defense har bara tillåtit 3,9 yards per löpning på marken i år, vilket är fjärde bäst i NFL.

4. Matchen i matchen blir den mellan WR Adams kontra CB Ramsey. Två av de bästa spelarna på sina respektive positioner i NFL. Jag är övertygad om att Adams kommer visa vem som är starkast för dagen.

5. Det ryktas om att TE Waller kommer tillbaka till den här outingen för Raiders. Det. Är. Ett. Stort. Plus.

Jag tror stenhårt på Raiders i den här matchen som jag nämnde inledningsvis. Ett lag har chans på slutspel emedan det andra får slicka sina sår.

Jag spelar WR Adams till att scora minst en TD till oddset 1,73 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip