Rams (6-4) vs Ravens (8-2). Om det hade stått tvärtom i vinstkolumnen hade jag inte sagt något, då Rams var i Super Bowl i fjol mot Patriots. De fick regelrätt stryk av Brady och hans gäng där och då. I år har Rams varit en blek kopia av sig själv och QB Goff har varit svag genom hela 10 matcher nu. Det kan tyckas låta konstigt i och med att laget har 6 segrar, men det är Rams defense med ässen Donald och Ramsey som håller ihop det här laget.

Ravens då? Vad säger man? Lamar Jackson har förändrat QB-världen och sporten med sin spelstil och suveräna teknik på mark och med fötterna. När sedan även de korta och långa passen sitter, då börjar alla prata om en "ny" Michael Vick (den gamle QBn som själv kunde avgöra matcher med sitt springspel och kanonarm). Lamar Jackson har hela 781 yards på marken och han är...quarterback! Genom hans spel har han fått hela laget att kugga i steg för steg och Ravens har gjort +30 poäng i sina fyra senaste matcher och har 6 raka segrar som INGEN kan ta i från dem. Klart hetaste laget i hela NFL nu!

Jag kommer spela Ravens -2,5 till oddset 1,67 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport . Det enda som egentligen talar emot dem är att Rams återigen får snurr på RB Gurley, samt att Ravens tankar är på kommande match dvs den mot San Francisco 49ers som skåpade ut Packers igårnatt. Jag vill se Rams stå emot den här offensiven från Ravens i fyra quarters. OM de lyckas med det är jag den förste att gratulera...

Värt att notera:

1. Ravens har NFLs offense nr 1 med hela 34,1 ppg framåt per match.

2. Rams får tillbaka såväl WR Cooks som WR Woods i afton, men Rams gameplan måste vara att springa med bollen, eftersom Ravens passing defense även här är ett av ligans bästa. MEN även om Goff har spelat dåligt beror det också på att han fått dåligt understöd från sin offensiva lina. Nu senast mot Bears funkade äntligen det spelet och gav RB Gurley 97 yards på marken och en TD på 25 försök.

3. Ravens är 4-1 på bortaplan. De har vunnit sina bortamatcher med en marginal om +19,4 poäng per game.

4. Rams måste å sin sida vinna för att överhuvudtaget vara aktuella för playoff. Kanske läge för ett statement idag? Spela vet vi att de kan, men är hela laget i synk?!

5. Ravens leder hela NFL i rushing yards genom att ha sprungit för +2000 yards redan efter 10 matcher. Vi pratar om ca 203 yards per outing. Nästa lag i NFL dvs plats 2 har "bara" 150 yards per outing. Wow! Nu möter man ett av ligans bästa defense, men ändå. Notera detta.

6. Rams QB Goff hade vid samma tid i fjol en passer rating på 113,5. I år är han nere på 87,3. Han hade totalt 6 interceptions. I år har han redan 16 st...

Nej; detta är Ravens år. Jag säger inte att de vinner the whole enchilada dvs Super Bowl, men som Jackson spelar och har spelat känns lagets offensiv på tok för vass för nästan alla. Kanske bara defense från Pats och 49ers som kan matcha. Jag spelar Ravens -2,5 till oddset 1,67 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip