Rams (7-3) hemma mot Saints (8-2). Två av ligans mest härliga offensiver möts äntligen ikväll. Bägge lagen kommer från olika resultat i sin senaste match. Rams stötte på ett av ligans bästa lag för tillfället dvs Vikings. Rams försvar käkades upp av Vikings offensiv, då defense hos Rams tillät 451 yards inklusive 171 rushing yards. Det är dock viktigt att påpeka att Rams defense har varit väldigt bra under säsongen. Saints kommer passa en aning bättre även om de kommer springa väldigt mycket mot Rams. Förvänta er en offensiv fotboll, där Rams offensiv kommer äga Saints defensiv.

Jag kommer spela Rams -2 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Rams QB Jared Goff hade en sådär outing mot Vikings, men deras defense ÄR ingen lek och de kom åt honom mentalt ganska tidigt. 225 yards och ingen touchdown blev resultatet. Idag är det en bättre matchup mot Saints defensiv. Jag är övertygad om att Rams och Goff kommer studsa tillbaka. Goff har verkligen varit bra år med 2 610 yards med 16 TDs mot 4 interceptions. Idag kommer Goff få lite mer tid i sin passningsficka och det kommer göra skillnad. Pass på.

2. Rams RB Gurley har också haft en riktigt bra säsong med 791 yards på marken och 425 yards via pass. Det är starka papper. Saints tillåter i snitt 144 yards vad gäller springspelet och det gör att Gurley kommer få yta och plats till att springa fort och ofta.

3. Saints då? Ja; vilken vändning mot Redskins senast. Laget låg under med 15 poäng rätt sent i matchen mot Skins, men lyckades ändå avgöra med ett FG till slut. QB Brees var suverän i sin outing. Han satte 29/41 pass för 385 yards med två touchdowns. Sedan måste vi prata om Saints RBs Ingram och Kamara. De har verkligen lyfta laget till en annan nivå i år med en solid one-two punch i springspelet. Jag vill dock notera att idag är det Rams defense och man tillåter bara ca 120 yards per match.

4. Saints har förlorat samtliga fyra senaste matcher borta mot Rams. Beakta det.

5. Saints "ser" bättre ut än vad de egentligen är. De har mött Packers utan Rodgers, Bears, Bucs, Bills. Lag som haft otroligt svårt att göra poäng framåt. Idag möter de ett riktigt bra defense och framförallt en suverän offensiv. Saints defense är helt OK, men jag har svårt att se dem stå emot Rams olika spel i en intressant spelbok.

Jag landar i att det blir en bra showdown i Los Angeles, där Jared Goff ännu en gång får visa hur bra han är. För oss som älskar amerikansk fotboll blir detta en grymt härlig match att se fram emot. Rams är ett bättre lag än Saints. Jag kommer spela Rams -2 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip