Rams (8-1) vs Seahawks (4-4). Två lag som verkligen inte gillar varandra. Det har varit tuffa tag varje gång lagen mötts. Rams fick stryk för första gången senast mot Rams i en under 'bout mellan två offensiva lag. Saints såg ut att "skena" iväg och hade hela 17 poäng upp före Rams kom tillbaka, men Saints ville annat och såg till att gå segrande ur fajten.

Ha också i åtanke att Rams spelar för de som omkom i Thousand Oaks-incidenten i onsdags. 13 människor dog. Deras anläggning ligger i närheten och HC McVay uttalade sig i slutet av veckan och berättade att fotboll är sekundärt en sådan här gång, men att laget spelar för sin community och ha med er att det är många känslor som äger rum före match. Rams har mycket att spela för...

Jag kommer spela Rams -7 till oddset 1,67 hos LeoVegas .com.

Värt att notera:

1. Seahawks fungerar alltid bäst när det är "run first". Rams defense måste vara med på detta. Nyförvärvet edge rusher Fowler kommer göra livet surt för Seahawks QB Wilson.

2. Rams secondary har en del skadebekymmer, samtidigt som CB2 Peters haft ett par svaga outings. Finns otrolig kapacitet i grund och botten. Mot QB Wilsons Seahawks måste secondary vara på tå, då Seahawks kommer trycka på bra på marken, men också prova i luften oxå.

3. Rams kommer tuffa på med RB Gurley som leder hela NFL med 1 230 scrimmage yards. När de möttes senast sprang Gurley för 77 yards och tre touchdowns. Gurley plockade även 36 yards från luften. Min feeling är att Gurley kommer få springa ofta och mycket idag. Mot Seahawks har han sju touchdowns i de senaste två möten mellan lagen.

4. Rams QB Goff kommer självfallet ta sina chanser när de kommer och Seahawks secondary lär få sina fiskar varma. Räkna med att Goff kommer kasta för 300-350 yards idag oxå.

5. All-time stats mellan klubbarna är 23-17 till Seahawks. Men Rams har vunnit de senaste två matcherna.

6. Två tuffa jobbposter är RB Carson och högre guarden Fluker. Bägge borta för Seahawks.

Nej; Rams skall vinna den här outingen och studsa tillbaka på vinnarspåret igen. Applicera även det som hänt i Thousand Oaks i onsdags som "extra sporre" gör att mitt drag Rams -7 till oddset 1,67 hos LeoVegas .com känns spelvärt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip