Rams (7-5) vs Seahawks (10-2). Gästande Seahawks jagar sin sjätte raka seger mot ett Rams som blandat och gett i sitt spel under året. Om Seahawks vinner tar de sin division emedan Rams måste vinna för att överhuvudtaget prata slutspel. Normalt brukar snittet i poäng framåt landa på 59 kombinerade. Poängrikt alltså.

Jag följer den statistiken och spelar över 47 poäng gjorda totalt i matchen till oddset 1,87 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Seahawks QBRussell Wilson har varit enorm i år. Otroligt hög nivå på spelet rakt över. Han har 26 TD på 3 177 yards i år mot fyra interceptions. Mot just Rams i vecka 5 var han magisk; 268 yards och fyra touchdowns.

2. Rams har varit ojämna i år. Nu senast såg det mycket bättre ut och då sprang laget mycket med bollen. QB Goff har haft ett svagt år med en tunnare offensiva lina pga skador. Idag möter han dock ett Seahawks som är nr 29 i NFL vad gäller att sätta press på QB.

3. Seahawks defense har varit den svaga punkten om vi skall kritisera laget något. De tillåter 24,4 poäng per match och är svaga mot passen. Rams WRs Woods och Cooks kommer få chansen.

4. Rams RB Gurley kommer matas rejält i afton. Han har haft lite bekymmer med ett knä av och till, men såg strålande ut senast. Han har +60 yards i tre av sina fyra outings och ser stark ut.

5. Seahawks offensiv har varit riktigt bra. Laget är nr 3 i total yards per match (390,3), nr 4 i rushing yards och nr 5 i gjorda poäng framåt.

Jag känner mig trygg med att detta blir en poängrik fajt och spelet på över 47 poäng framåt är taget till oddset 1,87 hos Unibet .

/RoloMartins





This is the stats tab
This is the post tip