Rams (5-3) vs Seahawks (6-2). En av de bättre matcherna den här helgen. För mig är Seahawks ett mer komplett lag än Rams och framförallt är QB-frågan natt som dag även om Rams Goff är helt OK. Just Seawhawks Wilson har spelat lights out under den här säsongen. Det är dock värt att notera att Seahawks har haft det bekymmersamt mot Rams över de senaste åren.

Jag är övertygad om att Seahawks D.K.Metcalf kommer testas av Rams Ramsey och den match-i-matchen blir väldigt spännande att se. Jag har feeling för att Metcalf kommer lugga Ramsey minst en gång i red zone och går på att Metcalf gör en TD till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Rams har vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Seahawks.

2. Rams QB Goff har 1 pass-TD och fyra interceptions i sina fyra matcher efter en byte. Varning utfärdad.

3. Notera att det är den 10 gången sedan 2013 som topp 2 scoring offense möter topp 2 defense i vecka 10 eller senare. Av dessa nio spelade har scoring offense vunnit hela 8 av 9 matcher.

4. Seahawks snittar 34,3 poäng framåt per game. Rams har 24 poäng framåt i snitt.

5. Rams chans idag är att hålla nere passing yards allowed. De ligger på ca 197 yards och det är bra, men orkar man stå emot i afton?

6. Håll som sagt ögonen på duellen mellan Metcalf och Ramsey. Den kommer bli underbar att beskåda.

7. Rams är som sagt beroende av att QB Goff spelar hyggligt. Laget är 3-3 i sina senaste sex outing, där Goff haft en completion percentage på 58,3 med en tillhörande passer rating som berättar 78,3. Det räcker inte mot Seahawks.

Jag spelar på att Seahawks grymme WR D.K.Metcalf tar chansen mot en av ligans bäste QB i form av Jalen Ramsey och spelar touchdown av Metcalf till oddset 1,90 hos bet365 .com. Håll i!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip