Wow; vilken helgrym Thursday Night Football vi har att vänta ikväll. Är detta månne försmaken av kommande NFC Championship Game? Kan mycket väl vara så, MEN då måste Vikings med QB Cousins steppa upp NU. Då kan man inte åka på storstryk mot ett svagt Bills (som var bra i helgen; no doubt). Det fungerar helt enkelt inte.

Vikings har inlett jättesvagt i relation till de högt ställda förväntningar som finns på dem. De bytte bort Keenum på QB-sidan och tog in hela säsongens dyraste spelare; QB Kirk Cousins. Än så länge kan vi säga att det finns en hel del mer att önska från Vikings offensiv. I nuläget är Vikings rankade på plats 22 vad gäller poäng gjorda framåt. De är på plats 14 gällande total yards framåt. De är på plats 31 (!) i rushing yards - usch! De är på plats 4 gällande passing yards per game.

Idag möter Vikings det lag som hittills imponerat mest dvs Los Angeles Rams som även de inhandlade intressanta komponenter till sitt lag inför i år. Suh, Talib, Peters och framförallt fått till avtalet med såväl Donald som Gurley. De har signat Cooks från Patriots. ALLT som Rams har gjort inför säsongen har varit ren och skär magi i hur man bygger ett championship-team.

QB Jared Goff kastade för 354 yard och 3 TD's senast mot Chargers. RB Gurley som inlett som en demon och jag skojar inte; 376 yards på tre matcher med 5 touchdowns till det och ett snitt på 5 yards per touch av 73 möjliga. Helt fenomenal!

Den här matcher kommer stå mellan Rams defense och Vikings offensiva lina. Här förordar jag för dagen Rams!

Jag spelar Rams -7 till oddset 1,91 hos Unibet .se. Vikings kommer inte orka stå emot Rams offense till slut...

Värt att notera:

1. Rams är åderlåtet vad gäller sin secondary. Både Talib och Peters är borta. Talib med garanti emedan Peters är "highly unlikely" to play. Om Cousins får tid i sin passningsficka, då kan han störa Rams secondary med sina vassa receivers Thielen, Diggs och Randolph.

2. Vikings springspel har varit en katastrof. RB Cook visade stor talang i fjol före hans skada. Killen måste igång - nu!

3. Rams har 3-0. Outscorat sina motståndare med totalt 66 poäng på tre matcher. De snittar +30 poäng framåt. Ni greppar.

Nej; jag nöjer mig så. Vikings kan inte spela mycket sämre än vad man gjorde mot Bills och kommer spela bättre idag, MEN jag tror dock inte det räcker i nuläget. Rams är för tuffa på bägge sidor bollen.

Jag spelar Rams -7 till oddset 1,91 hos Unibet .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip