Äntligen lite NFL-vibbar igen. Jag har längtat mig sjuk efter den amerikanska fotbollen. Det är den mest överlägsna TV-sport (oavsett plattform för att se den). Det skall bli riktigt kul att köra igång igen och jag är taggad. Vi trummar på direkt och sätter speltips till Hall of Fame-matchen mellan Ravens och Bears som inleder årets preseason. Orsaken till varför ligan valt just Ravens vs Bears i Hall of Fame bygger på att två av de som i helgen blir "inskrivna" i Hall of Fame heter Ray Lewis och Brian Urlacher. Ray Lewis kan vara en tuffaste och mest inspirationsfyllda spelare jag sett på en amerikansk fotbollsplan; ett unikum i defense. Nu till matchen och lite vetskaper för speltips:

Preseason är som det låter "före säsongstart". Det är under dessa fyra matcher (alla lag spelar fyra var) som varje lags trupp minskar från 75 spelare till 53 spelare. När säsongen börjar skall varje lag har 53 spelare på plats. Vad jag vill säga med detta är att självfallen vill bägge lagen vinna, men samtidigt är det inte världens viktigaste match, MEN för de spelare som hänger på gärsgården (80-75 platsen), DESSA kommer satsa allt för att få en chans i NFL. En biljett till rikedom och välfärd. Oftast...

Jag kommer spela Ravens -3 till oddset 1,97 hos Unibet .com.

1. Ravens har vunnit de åtta senaste preseasonmatcherna. Notera det.

2. Coach Harbaugh i Ravens har 4-0 i augustimånad som coach. Stekhet!

3. Ravens har sin absoluta styrka på defense med en secondary som är djupare än Vänern. Men de kommer inte matcha sina allra bästa spelare, utan låter rookies och spelare som krigar för en plats ta chansen. Dessa är dock högoktaniga och Ravens defense är briljant (kanske inte från dag 1, men framåt). Ha koll på Clark och Elliott. Kommande profiler.

4. Jag är mycket nyfiken på tillskottet Wormley. Det skall bli kul att se honom leverera.

5. QB-fajten kommer stå mellan Lamar Jackson och Robert Griffin Jr 3. Jackson gillar att springa mycket som QB. Pass på.

6. Bears kommer vila sin QB-stjärna Trubisky, men reserven Chase Daniels är bra. Jag är också nyfiken på TE Adam Sheehan. Låter väldigt positivt från training camp.

...men summa summarum; Ravens kommer plocka hem den här fajten. Ravens -3 till oddset 1,97 hos Unibet .se är taget!

Skönt att vi är igång!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip