Ravens (2-2) tar emot Bengals (2-2) i aftonens Sunday Night Football och det här kommer bli riktigt spännande. Jag hade gått på Ravens, men när såväl bäste WR och RB är ute från matchen pga. skada = då skruvar jag på mitt tips och lägger min insats på att det blir relativt jämt och spelar Bengals +5 till oddset 1,70 hos Unibet . Bengals har sett bra ut över de senaste matcherna och de har en vettig chans att hålla det här jämnt och det finns viss chans till vinst också. Bengals +5 är spelvärt.

Värt att notera:

1. När Ravens fått dålig skadeinfo har Bengals tvärtom fått positiv skadeinfo, då såväl WR Higgins som TE Hurst kommer spela.

2. Bengals har studsat tillbaka från en svag inledning och siktar på att vara 3-0 över de tre senaste matcherna och det är ingen omöjlighet.

3. Ravens har 27-27 genom åren mot Bengals. MEN Bengals körde över Ravens under fjolårets matcher. Notera det.

4. Big Joe har verkligen börjat se trygg ut igen och hans offensiva lina har börjat "limma" till sig. Han har så många outs i sin offensiv med WR Chase, Higgins och Boyd. Då har jag inte nämnt RB Mixon eller TE Hurst. Ravens secondary behöver steppa upp en nivå. Frågan är om det räcker.

5. Ravens kommer försöka springa så mycket som möjligt och med tanke på att QB Jackson är enormt svår att hålla koll på är det nog rätt medicin.

6. En viktig statistik att ha med sig. Bengals QB Burrow har 102.4 i passer rating på bortaplan. Starka papper.

7. Ravens är numera synonymt med QB Lamar Jackson. De ledde klart mot Bills senast. De ledde klart mot Dolphins i tidigare match. De lyckas dessvärre inte avsluta matcherna. Ravens har 1 437 totala yards framåt. Av dessa har Jackson stått för 80%. Notera det. Han har kastat för 893 yards och löpt för 316. Ravens står och faller med honom.

Som helhet är det här en jämn match innan respektive skadeinfo. Bengals borde lätt matcha +5 poäng enligt mig och jag nyper det till oddset 1,70 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip