Ravens (7-3) tar sig an Bengals (5-4) på Thursday Night Football. Vilken sevärd match! Nu är äntligen Bengals helt skadefria på offensiven och strax måste det börja klicka för dem. Det är dock ett jätteaber när Bengals spelar på bortaplan på just Thursday Night Football. De är nämligen 0-14 sedan 2013. Den statsen, Bengals-fans, får ni tugga i er. Ravens är bra. Riktigt bra.

Jag gillar att spela handicap in mot första halvlek och jag får 1.95 på Ravens -3 i halvlek. Jag kommer ta det spelet hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Ravens är ingen bluff i år. Det spelar en förbannat fin fotboll, där samtliga lagdelar är involverade på ett förtjäntsfullt sätt. Det uppskattar jag när jag ser hur framför allt deras offensiva playcalling tar över matcherna. Imponerande! Detta till trots tycker jag att laget gav bort vinsten mot Browns senast med ett surt sista field goal i baken. Ravens måste täta till sin run defense och det är också jätteviktigt att de själva kommer igång med sitt eget springspel.

2. Bengals hade fyra raka vinster och en Burrow i relativt bra form inför matchen mot Texans senast. MEN. Här tog det roliga slut och det var ingen vass insats av Bengals över huvud taget. QB Burrow har toppreceivers att tillgå. Mot Texans var Bengals svaga på third downs och i red zone. Det räcker inte mot Ravens som går på alla cylindrar för dagen.

3. Ravens är nr 5 i ligan med 27 poäng framåt per match, men den allra viktigaste noteringen ör att lagets defense är nr 1, då de bara tillåter 15 .7 poäng bakåt per match.

4. Bengals QB Burrow har kastat för 340 yards i två raka matcher och han är tillbaka i fin författning. Det som dock haltar är spelet i red zone, vilket känns konstigt med tanke på vilken trupp Bengals besitter.

5. Bengals akilleshäl är deras totala defense som är rankat som tredje sämst i ligan för dagen. De tillåter 21 poäng per outing. Det håller inte mot Ravens.

6. Ravens kollaps mot Browns (ledde med 14 poäng i fjärde kvarten) var besynnerlig. Två slarv och misreads och helt plötsligt var det fajt igen. Coach Harbaugh berättade efteråt att de borde ha sprungit mer och hanterat klockan bättre. Lita på att Ravens kommer springa mycket idag dels för att Bengals har ligans tredje sämsta run defense, men också för att de vill kontrollera matchen bättre. QB Jackson ser bättre ut i år än tidigare och han kommer fördela bollarna till sina receivers och TEs. Han är normalt livsfarlig på marken också.

7. Lagen har mötts 56 gånger och Ravens leder matchserien knappt - se 29-27.

Jag kommer spela Ravens -3 i halvlek till oddset 1.95. Laget kom ut starkt i första halvlek senast och totaldominerade; sedan gav de bort matchen i slutsekunderna. MEN Bengals är 0-14 gällande Thursday Night Football. Notera det! Den statistiken är ingen lek. Jag spelar Ravens -3 till oddset 1.95 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip