Ravens tar emot Bills i Baltimore. Ravens har varit i stort sett fläckfria under preseason i vanlig ordning. Det har pågått en quarterback battle mellan QB1 Flacco som "krigat" extra hårt i år mot QB2 RGIII och QB3 Lamar Jackson; rookien. Det som hänt har gjort att HC Harbaugh bara slickat sig mer och mer om munnen. Flacco har steppat upp och antagit utmaningen och lyft sig gentemot tidigare år; inställning, poise och drivkraft är ett snäpp vassare i år. I premiäre möter man Buffalo Bills och av det vi fick se under preseason känns Bills sämre i år än tidigare år. I fjol spelade man slutspel. I år plockade man QB Josh Allen med ligans kanske bästa arm, men samtidigt har killen under preseason visat att han ännu inte är redo att dressa upp som QB1. In kliver QB3 Nathan Peterman som nr 1 och många står som frågetecken. Självfallet hoppas alla att Peterman växt såpass mycket att han är kapabel att axla manteln. Om inte = ridå...

Jag kommer spela under 39,5 totalt gjorda poäng i matchen hos Unibet .se till oddset 1,91. Jag bygger det på att Peterman och Bills kommer ha en svag offensiv match, samtidigt som Bills defense är hyggligt nog att kunna stå upp mot Ravens offensiv.

Värt att notera:

1. Med QB Peterman kommer mycket att hänga på RB-ässet Shady McCoy. I fjol sprang han för 1 138 yards och sex touchdowns. Han nådde en fjärdeplats totalt bland RBs med den siffran. Han har haft en spännande off-season med turbulens runt sin gamla flickvän och en del annat, samt att han haft lite skadebekymmer. Peterman har en OK-arm, men inte mer och Bills kommer förlita sig på sitt springspel tillsammans med korta pass för att sakta ta sig framåt. Ha dock i åtanke att Ravens run defense är sjukt tuffa med Brandon Williams i line-up. Härlig match att se fram emot.

2. Ravens defensiv är sublim. Ledde NFL med sina 22 picks. Bills offensiva lina är so-so. Kolla in Ravens secondary med Humphrey, Carr, Jefferson och Weddle som är stoisk i sitt manskap. Finns inte en svag punkt i det gänget. Det plus Petermans "average" arm gör att jag har svårt att se Bills göra många poäng.

3. Bills chans att stoppa Ravens är att få till sin pass rush, men av det jag sett hittills känns den långsökt. Bills har försökt drafta till det, men då måste DE Murphy och DT Lotuleilei snäppa upp sig rejält. OM Bills inte får till sin pass rush, då kommer Flacco har många, många alternativ i sina WRs Crabtree, Brown och Snead. Inga världsstjärnor, men rutinerade och gedigna mottagare.

4. Ravens RB Collins användes sparsamt under preseason av HC Harbaugh och det med vilje. Collins löpte lite under radarn i fjol, men killen har varit riktigt bra i training camp och ser stark ut. Collins lär få en fin säsong.

5. Ravens har ytterligare ett vapen i red zone med rookie-QB Lamar Jackson. Killen är otroligt rörlig i dessa situationer och kommer skapa stora bekymmer för motståndarna under året. Jacksons kvickhet i huvud och fötter är en jättesvår nöt att knäcka.

Jag är övertygad om att Bills får ett tufft år i år. De tog sig till slutspel i fjol och får leva på det ett tag till. Kommande säsong kommer Bills ha en stor kassa att handla godbitar med; dock hjälper det inte i år. Ravens är ett bra lag, utan att vara en toppkandidat till att gå långt i ett slutspel.

Jag spelar under 39,5 totalt gjorda poäng hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen till oddset 1,91.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip