Igår var helt rätt ute och satte bägge spelen. Tyckte att oddssättarna var fel ute på Colts. Cowboys vs Seahawks var en usel outing. Jag förstår inte varför Seahawks övergav springspelsstrategin i andra halvlek till fördel för QB Wilsons kastarm. Herregud, vad långsamt och segt coachat av Carroll. MEN sak samma; kul när bägge spelen sitter!

Nåväl. Nu är det Ravens vs Chargers på agendan och jag har en liten förkärlek till Chargers. Vinnaren av denna wildcard-runda möter New England Patriots på Gillette Stadium kommande helg. Det är förutsättningarna.

Chargers är skadefria nu till skillnad mot senast lagen möttes och det gör att jag är inne på att Chargers vinner matchen. Jag kommer spela Chargers money line till oddset 2,23 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. QB Lamar Jackson har varit "skillnaden" i Ravens spel de senaste 7 veckorna. Ravens har sprungit för mer än +415 yards än något annat lag. Det är en hiskelig skillnad. Jackson har varit enastående. Jackson har "bara" kastat 23 gånger, men har sprungit 17 gånger per match i snitt.

2. Chargers är dock det lag som skapat mest oreda för Ravens. Deras offensiv lyckades bara göra 16 poäng framåt och sedan avgjordes matchen på en defensiv touchdown. Chargers defense är "kvicka". Jackson kommer få bekymmer mot pass rushen från Bosa och Ingram.

3. Chargers har ett stort frågetecken som de måste räta ut idag OM de skall vinna och det är i secondaryn. Man har gett upp för många stora spel. Totalt 52 spel under hela säsongen genom luften och här måste framförallt stjärn-safetyn James vara pigg och alert.

4. Ravens stora frågetecken landar trots allt på försvarsspelet även här. Det är bra, men inte Super Bowl bra.

5. Jag högaktar verkligen Chargers QB Rivers. En suverän QB som varit enastående i år. Han landar på en 105.5 i passer rating tillsammans med en 68,3 completion rate. Det är hans bästa siffror sedan 2013. Orsaken till dessa grymma siffror är att Chargers har riktigt många playmakers i år.

6. Chargers trupp är mer skadefri nu än senast lagen möttes. RB Gordon och WR Allen; två riktiga playmakers är fräscha och fina idag. Addera sedan till Rivers övriga offensiva WRs Mike Williams och Tyrell Williams plus TE Gates.

Jag kommer gå på Chargers money line i den här outingen. De är ett mer komplett lag än Ravens och kan man bara få stopp på QB Jackson dvs få honom att kasta mer än att springa = då kommer Chargers lösa det här.

Jag kommer spela Chargers money line till oddset 2,23 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport och tycker det oddset är tilltalande.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip