Sunday Night Football. Ravens (5-2) vs Patriots (8-0). Sedan 2013 har lagen mötts vid tre tillfällen och Patriots har vunnit samtliga.

Värt att notera:

1. Patriots defense är bäst i hela NFL. Laget tillåter bara 7,6 poäng i snitt per match. De tillåter bara 234 yards per game. Det stoppar inte där. Patriots defense leder också ligan i antal sacks (31) och interceptions (19). Patriots defensiv kan vara lagets bästa under HC Belichicks era. Rakt över suverän.

2. Det som gör denna match än mer intressant är att Ravens offensiv med QB Jackson är nr 2 i NFL med 439 yards per game och snittar på 30,6 poäng per match. Kruxet är att Patriots med QB-legenden Tom Brady är nr 1 med 31,2 poäng framåt, trots att laget bara är på plats nr 16 med 369,9 yards framåt per game. Det innebär att laget är ruggigt effektivt.

3. QB Brady gör sitt hantverk gott. Mot Browns satte han 20/36 pass för 259 yards med 2 TDs.

4. Ravens springspel var klockrent mot Seahawks och var fundamentet till den vinsten (30-16). De sprang för 199 yards på bara 35 försök. Starkt jobbat. Patriots vet att Ravens med QB Jackson kommer springa mycket idag. Patriots har som sagt en suverän secondary med ligans bäste cornerback i form av Gilmore.

5. En spelare som måste leverera idag är Ravens kicker Tucker. Ligans bäste på sin position. Det lär bli en tajt outing och då är varje poäng livsviktig.

Jag tycker Patriots defense har varit "key" för dem i år och inget tyder på att laget blir sämre, utan det som behöver förbättras är offensiven och till idag adderas såväl WR Sanu och N'Keal Harry. Brady vet hur en slipsten skall dras och som laget spelar lär Ravens få svårt även om de kan vara "nära" i matchen. Jag spelar Patriots -2,5 till oddset 1,71 hos Unibet .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip