Ravens (4-2) tar emot Saints (4-1). Toppmöte! Det är också NFLs bästa offensiv mot NFL's bästa defensiv. Ravens har hittills snittat på 12,8 insläppta poäng. Ravens har också stoppat motståndarna att göra touchdown på dem i andra halvlek. Det är snyggt. Saints däremot snittar på 36 gjorda poäng framåt och leder som sagt NFL på det.

Värt att notera:

1. All-time stats berättar en tydlig sak - Ravens har dominerat Saints fullständigt. 5-1 till Ravens fördel och de senaste tre fajterna har alla gått till Ravens.

2. Ravens leder NFL i sacks och har nått hela 25 st hittills. Saints QB Brees har blivit sackad totalt åtta gånger hittills.

3. QB Brees leder hela NFL i passer rating med 122,3, vilket är ruggigt imponerande.

4. Saints har NFLs bästa run defense och Ravens RBs är sådär hittills.

5. Ravens kommer använda QB Flacco mycket och det är fina vapen han har att kasta till; Crabtree, Snead och Brown. Alla har skött sig bra. Saints är medvetna om Flaccos deep ball och CB Lattimore för Saints är förberedd.

Jag har svårt att plocka en vinnare i den här matchen, men Ö47,5 poäng till oddset 1,76 hos LeoVegas .com är taget. Det här blir en grym match att se. Förvänta er grym fotboll.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip