Mitt första klara spel, direkt jag satte tänderna i hela vecka 4 var Steelers-vinst borta mot Ravens. Ravens var genant usla i London och det var något av den sämsta outing jag sett. Jaguars gjorde dem dåliga, men offensiven var en ren och skär katastrof. Laget kommer säkert bounca tillbaka OK idag och detta blir ingen shootout, MEN Steelers kommer vinna med minst tre poäng.

Jag spelar Steelers -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. De senaste åtta matcherna mellan lagen har Steelers vunnit sex. Ställning är 6-2.

2. QB Roethlisberger och LeVeon Bell måste steppa upp en nivå till, vilket jag vet att de kan och det finns i truppen. Jag är övertygad om att Steelers springspel kommer få utrymme idag med tanke på skador på Ravens defensiva lina. LeVeon Bell snittade dryg 5 yards per outing fjol. Nu har han ett par matcher i ryggen och möter en skadeskjuten defensiv. Idag får LeVeon chansen och han kommer ta den. Big Ben har varit ojämn, MEN då springspelet kommer ta fart för Steelers idag kommer även Big Ben att få lite andrum i sitt spel. 741 yards och fem touchdowns är inte kallt, men vi har större krav.

3. Såväl Tuitt, som Watt och Gilbert är tillbaka för Steelers ikväll och det är mycket goda nyheter. Det är tre startande spelare som gör Steelers bättre.

4. Ravens QB Joe Flacco har hittills varit hemsk att se. Han kastar bort otroligt många bollar och vårdar inte bollen som han skall. Ravens kommer varva sina spel, men något säger mig att Flacco kommer ge bort minst två bollar och det kan vara minst 14 poäng. Flaccos completion percentage är 60,9%, vilket är under all kritik.

5. Ravens tappade Yanda inför Jaguars-matchen och det syntes direkt att "heart and soul" för den offensiva linan försvann. Yanda betyder mer än vi tror...

Jag spelar på att Big Ben kommer göra en riktigt bra outing. Hans RB Bell kommer få utrymme idag och då blir Steelers offensiv mångfacetterad. Jag spelar Steelers -3 till goda oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip