Ravens (5-5) vs Texans (4-6) i en måste-match för bägge lagen. Framförallt för Texans som vid förlust har en lång uppförsbacke till att nå slutspel. Bägge lagen kommer med en vinst i bagaget. Ravens har dock vilat en vecka via sin "bye-week" och lär vara fräscha och utvilade. I regi HC Harbaugh är Ravens 8-2 efter sin "bye-week" och det är intressant stats att ta med sig.

Jag kommer spela Ravens -5,5 till oddset 1,66 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Texans skadelista är diger. QB1 (Watson), RB1 (Foreman) och flertalet av deras tyngsta defensiva pjäser som Watt och Bennett är borta. Jag tycker i det närmaste synd om Texans, eftersom de såg riktigt lovande ut före skadorna kom i parti och minut. Ha detta i åtanke. Texans är brandskattat på personal OCH det är personal i nyckelpositioner...

2. Ravens defense är ett av ligans bästa i nuläget och framförallt har laget lyckats bra med att stoppa springspelen för sina kombattanter. Texans har som sagt skada på sin bästa RB och ser ganska tunna ut på springspelet. QB2 Savage kommer få en del att stå i och jag tror inte han pallar i fyra quarter.

3. Ravens och Texans har mötts totalt nio gånger inför denna match och Ravens har 7-2 i inbördes möten.

4. Ha koll på matchen i matchen mellan CB Smith hos Ravens mot WR Hopkins hos Texans. Wow! Två av de bästa sin genre kommer kriga hårt ikväll.

5. 8-2 är facit efter bye-week för Ravens. Kan inte riktigt släppa den statsen.

Jag kommer spela Ravens -5,5 till oddset 1,66 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip