Ravens (7-2) vs Texans (6-3). En match i matchen mellan kanske ligans två mest spännande unga QBs. Ravens Jackson har varit fenomenal både på marken och i luften med sitt QB-spel. Han är exceptionell med fötterna och tillsammans med RB Mark Ingram II har dessa två skapat NFL-ledande stats på marken genom att båda har +600 yards och +6 rush TDs under denna säsong. Two headed monster om vi säger så. Ravens snittar 197 yards på marker per outing i år och leder även hela NFL i den kategorin. MEN idag möter Ravens ett Texans som bara tillåter 84 yards per outing på marken. Notera det.

Ha i åtanke att Texans möter Colts i en divisional match-up redan på torsdag och den matchen är än viktigare än dagens fajt (jag vet att alla matcher är lika viktiga, MEN Texans MÅSTE vinna mot Colts i och med att det är inom divisionen). Det innebär att WR Fuller och CB Roby, två äss i Texans kortlek, som dagens match är noterade som "questionable" till att starta kommer då med 99% att stå över mot Ravens för att vara helt klara mot Colts torsdag. Det avgör mitt spel idag; jag kommer spela Ravens -3 till oddset 1,72 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Kul att jämföra dessa unga QBs stats. Ravens Jackson har till dags dato följande siffror: 304,2 totala yards per outing, 15 TDs, 5 INT, 6 rush TD och en passer rating på 101,7. Vad gäller Texans Watsons siffror äro dessa: 301,2 totala yards per outing, 18 TDs, 5 INT, 5 rush TD och en passer rating på 107.1. Otroligt jämna siffror med fördel till Watson.

2. QB Watson är tillsammans med Saints Brees och Raiders Carr de tre QBs som har en completion percentage över 70%.

3. Notera att Texans defense INTE har släppt upp en löpare till +100 yards sedan vecka 17, 2017. Starka papper.

4. Ravens WR Brown är äntligen tillbaka efter skada. Det kommer göra Ravens offensiv en boost, samt att det skapar mera offensiva playcalls för Ravens. Pass på.

5. Vi har pratat om båda lagens offensiv och fakta i fallet är att Ravens är etta i hela NFL med sina 33,3 poäng per outing emedan Texans är topp 5 med 26,4 poäng per outing.

6. Ravens har vunnit fem raka segrar och har sett sjukt imponerande ut på slutet. Laget snittar över 420 yards framåt per match och det gör dem oerhört svårstoppade.

7. Slutligen vill jag återigen betona att Texans möter Colts på torsdag i en divisional matchup och den matchen ÄR mycket viktigare för dem än dagens outing mot Ravens. Jag vill bara nämna det igen.

Jag spelar Ravens -3 till oddset 1,72 hos bet365 och på hemmaplan är det ett bra odds. Ravens är väldigt starka för dagen och får tillbaka sin kanske bästa WR i afton i Marquise Brown. Det gör offensiven än bättre.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip