Redskins vs Jets. Ett lag som definitivt vill glömma sin första preseason-fajt var Washington Redskins. De blev belamrade med skador och deras högst pick i draften, RB Guice skadade sitt korsband och är ute resten av säsongen. Utöver det var det spridda skurar över hela plan med spelare som ådrog sig skador. Det gör att HC Gruden INTE kommer matcha sina first stringers på tok för länge. Klart att de kommer få spela ett antal snaps, men inte många. Skador vill ingen ha.

Det är däremot stora lovord och fina rapporter från New York Jets träningsläger, där bägge QB's Bridgewater och Darnold spelade riktigt bra i sina debuter. En debut med mersmak för framförallt framtidsnamnet QB Sam Darnold. Älskade att se honom i helgen. Så klok. Sådan poise. Rapporterna berättar att Darnold kommer starta i afton och det kommer bara göra Jets gott.

Jag fläskar till lite här och spelar Jets money line till oddset 1,98 hos 888.com.

Värt att notera:

1. Jets kommer ge Bridgewater chansen i matchen också, eftersom ryktet säger att Jets vill söka trejdpartner för att säkerställa en svag position som exv edge rush. GM McCagnan har en uppgift att lösa här. Bridgewater är också en riktigt bra QB.

2. Jets rookie Nathan Shepherd var enastående i sin preseason game 1 och lyckas han matcha samma spel som senast = då är han helt grön i truppen. Otroligt kompetent försvarare.

3. Jets O-line har två tuffa skador; Beechum och Winters. Bägge vilar självfallet idag.

4. Sims kan verkligen bli ett utropstecken för Redskins WR-liga i år. Såg riktigt bra ut i första matchen och kommer med garanti få mycket speltid även idag. Pass på!

5. En som bli intressant att följa är CB Stroman. Riktigt bra i debuten för Skins. Lär testas ännu mer i afton.

6. ...men allt fokus kommer ligga på Jets QB Darnold. Håller han samma nivå som senast, då får Redskins bekymmer med att följa med i Jets playcallling.

Darnold är unik. Han kommer visa det i natt igen och jag kommer gå på honom och Jets money line till oddset 1,98 hos 888.com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip