Redskins vs Packers. Två QBs från NFL-draften 2005. Alex Smith vs Aaron Rodgers. Smith blev plockad som nr 1 av 49'ers emedan Rodgers valdes som nr 24. Smith har haft en bra karriär emedan Rodgers är en levande legend med en Super Bowl-ring.

Redskins skall försöka vinna på hemmaplan i eftermiddag och Packers skall fortsätta vara obesegrade efter tre veckor.

Packers borde ha vunnit över Vikings senast. Ett konstigt domslut när LB Matthews tacklade QB Cousins förändrade matchbilden i slutet (penalties och tappade yards och spel) och istället för en vinst blev det ett oavgjort resultat. Redskins fick stryk av Colts och det är inget att vara stolt över. Laget hade statsen med sig och kändes bättre än Colts, men gör man inga poäng när man är i redzone, då blir det tufft att vinna generellt...

Idag kommer RB1 Jones tillbaka för Packers, vilket är en bra boost för det offensiva spelet och ger Packers fler alternativ än Rodgers pass. Mycket intressant.

Jag kommer spela Packers -2,5 till oddset 1,85 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Redskins och Packers har mötts 33 gånger och Packers leder med 18-14-1. De senaste åtta gångerna som lagen mötts har Packers sex segrar.

2. Aaron Rodgers har satt 69,4% av sina pass för 567 yards med fyra touchdowns och ingen interception till det. Han har tre eller flera TD-pass i fem av hans senaste sju matcher. Hans go-to-guys är Cobb, Adams och Allison. Cobb och Adams har tillsammans fått ihop 324 mottagna pass och adderat tre touchdowns till det. Geronimo Allison har tagit emot 11 pass och är ofta spelbar.

3. Som sagt; RB1 Jones kommer tillbaka till springspelet idag. Hittills har RB2 Williams satt 83,5 yards per match med 106 yards på 31 försök. Defensivt tillåter Packers i snitt 26 poäng och 387 yards per match.

4. Redskins har vunnit fem av sina åtta senaste hemmamatcher. QB Smith har satt 71,1% av sina pass för 547 yards med två touchdowns och ingen interception. Smith har två eller flera TD-pass i fem av sina elva senaste matcher. Hans go-to-guys är Thompson och Reed. De har tillsammans fått ihop 258 yards och två touchdowns till det. Den levande RB-legenden Adrian Peterson har 116 yards och en touchdown att addera till det.

5. Ha koll på Packers rookies i deras secondary; Alexander och Jackson. Bägge har imponerat otroligt mycket i sina första outings.

Kontentan är relativt enkel. Om inte Redskins försvar som är bra när de är som bäst kommer åt Rodgers i hans passningsficka, då kommer Rodgers kontrollera matchen och göra poäng. OM Redskins kommer åt honom lär det bli andra bullar, men samtidigt är Packers RB1 tillbaka och det är ett gott tecken. Jag är övertygad om att Rodgers kommer finna en väg att få rull på Redskins och då är -2,5 till oddset 1,85 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip