Redskins (6-3) vs Texans (6-3). Två lag som gått bättre än förväntat; i alla fall Redskins. Texans började med tre raka förluster, men sedan dess hela sex raka segrar och deras lag känns rakt över homogent för tillfället. Det är vid den här tidpunkten ett antal jobbiga skador som kan dra ner laget rejält börjar skönjas. Texans var skadedrabbade i början av säsongen, men hyggligt fräscha nu. Redskins däremot och framförallt deras offensiva lina börjar sakta, men säkert vittra sönder. Bägge starting guards; Scherff och Lauvao är borta pga skador. Sedan är left tackle Williams borta pga skadad tumme. Dennes reserv, Nsekhe var med i en match före han blev skadad och nu, Christian Sr som hoppade in istället för Williams och Nsekhe åkte i sin tur på en MCL och är också borta. Snacka om bekymmer!

Jag kommer spela Texans -2,5 till oddset 1,82 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. All-time stats mellan lagen berättar fyra matcher spelade och 2-2 är resultatet. Dock har Texans vunnit de sista två.

2. Nyförvärvet WR Thomas hos Texans gjorde debut mot sitt gamla lag senast och skötte sig med den äran. Han fick tre pass och satte alla för totalt 60 yards. Idag möter Texans superheta WR-tandem Hopkins och Thomas ett Redskins pass defense som tillåter 270 passing yards per match (plats 25 i hela NFL).

3. QB Watson hos Texans har de senaste två veckorna satt 75% av sina totalt passade 452 yards med tillhörande sju touchdowns. Riktigt starka papper. Watson är också snabb i fötterna och har sprungit för 52 yards under samma tid.

4. Texans defense med Watt och Clowney som formidabla vapen lär få en "field day" mot Redskins offensiva lina.

5. Det lär inte bli någon poängskörd att skryta om, då lagens bägge defensiver är bra.

6. Redskins QB Smith har sett sådär ut på slutet och varit väldigt försiktig. 178 yards och en TD i tre av hans fyra senaste outings. Däremot är Smith en av ligans bästa "time management guys" och trots sina tillkortakommanden har Redskins vunnit tre av matcherna.

Jag tycker det här är en svår match. Texans är dock skadefria och har fått snurr på alla led, vilket gör att de skall vara favorit, trots bortaplan. Jag väljer att spela Texans -2,5 till oddset 1,82 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip