Årets Wild Card runda känns något svårspelad då alla matcher utom Saints at Seahawks är extremt jämna. Det kommer dyka upp något spel på söndagens matcher också men ikväll nöjer jag mig med ett sidospel som känns bra.

I sina fem senaste matcher innan den senaste skadan kastade Matt Hasselbeck för 333, 366, 282, 229 och 285 yards. En av dessa matcher var förlusten mot New Orleans där han kastade för 366. Tre av dessa matcher var stora förluster vilket innebar att Hasselbeck var tvungen att kasta på fler downs än önskvärt. Coach Pete Carrol har uttalat sig att nyckeln till framgång är att låta Hasselbeck kasta mer då lagets springspel är ett av ligans absolut sämsta och det faktum att han startar istället för Charlie Whitehurst(som spelade bra senast) visar att Carroll har ett enormt förtroende för honom.

Hasselbeck är en rutinerad QB som kommer hantera pressen bra och i en match där Seahawks förmodligen kommer behöva göra en hel del poäng kommer de bli tvungna att kasta uppemot 30 gånger för att hålla matchen jämn så spelar jag Hasselbeck +80,5 yards mot Saints QB Drew Brees hos Ladbrokes till 1,83.

This is the stats tab
This is the post tip