Bills (6-4) vs Saints (5-5) är sista matchen ut under Thanksgiving. Bills har lag för att gå långt i år, men har varit i det närmaste skärrat den senaste tiden, trots att man har NFLs bästa defense. QB Allen har varit på tok för ojämn, men med minsta klaff idag kommer Bills vinna komfortabelt mot Saints. Det beror till stor del på att Saints har skador på sin QB1 Winston, RB1 Kamara, RB2 Ingram, right tackle Ramczyk och left tackle Armstead. Det är fem s.k. nyckelspelare och ett jättetapp. Notera detta!

Jag tror Bills kommer studsa tillbaka i denna match och gå 7-4. Jag väljer att spela Bills -5,5 till oddset 1,73 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Saints har förlorat tre raka matcher och har sett dåliga ut. Det är som sagt skador som ställt till det, men det är som sagt inte det vanliga Saints i år. De är väldigt nära att missa slutspelet redan efter 10 matcher.

2. Bills har som sagt ligans bästa defense. De tillåter 283,7 yards per game med ett snitt från motståndarna på facila 17,6 poäng per game. De har också lyckats få ihop 15 interceptions med nio fumbles till det. Det är starka papper. I afton mot Saints som inte har sin bästa QB och inte sina bästa running backs tillhands. Det måste bli tufft för Saints rakt över.

3. Saints defense å andra sidan tillåter hela 30 poäng per match. Det är fel lag de springer på i afton om QB Allen får igång sitt spel.

4. Vad har hänt med Bills QB Josh Allen? Hans inledning på säsongen var monumental och alla surrade om Bills i Super Bowl. Det var då. Nu är man 6-4 och Allen har varit svag. Han har fått ihop 2 811 passing yards med tillhörande 21 TDs, men hans outing mot Colts senast lämnade mycket att önska - fyra interceptions mot Jaguars och Colts. Allen har en enorm arm och är en stor talang, men han kan inte spela suveränt ena dagen och vara helt iskall den andra dagen. I afton är jag dock övertygad om att Allen och Bills kommer studsa tillbaka. Jag är också inne på att QB Allen kommer springa in en TD (kolla sidospel på det!).

5. En statistik som gör mig lite, lite orolig är att Saints har fem raka segrar mot Bills, men skadorna i truppen är så påtagliga och kännbara att det skall mycket till att få ihop det.

Jag har så himla svårt att se hur Saints skall kunna skapa oreda för NFLs bästa defense med den offensiva linan. För mycket skador och inte lika bred trupp längre. Nej; spela Bills minst -5,5. Oftast när Bills ÄR bra brukar det bli -10 också. Var dock lite försiktig. De måste visa mer. Notera sidospelet på QB Allen att göra en touchdown; det känns mycket intressant. Det finns odds från 2,50 och uppåt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip