Saints vs Bucs. Brees vs Brady. 41 år vs 43 år. 77 416 passing yards vs 74 751 passing yards. 547 passing TDs vs 541 passing TDs. Ni förstår själva. De spelade redan mot varandra under collegetiden. Nr 1 och 2 genom alla tider. Vilken matchup!

Jag kommer sitta som klistrad när matchen drar igång 22.25 svensk tid. Tom Brady skall starta sin 21 (!) säsong och han har fler Super Bowl-ringar än någon aktiv spelare. Han lämnade Patriots i vår/somras och för första gången på riktigt länge får han några super-äss att kasta bollen till oxå; se Evans, Godwin och sin gamle vän från Pats; Rob Gronkowski som nu gör comeback. Offensiven är grym hos Tampa! MEN Brady möter ett av ligans allra bästa secondary med storspelare som Lattimore, Jenkins och Williams för att nämna några. Det blir en formidabel match att se fram emot och spelbolagen har gjort Saints till favoriter på hemmaplan. En sak har vi dock lärt oss genom alla år - räkna aldrig bort Tom Brady.

Jag kommer spela att Saints Alvin Kamara kommer springa in en touchdown till oddset 1,83 hos Unibet .com

Värt att notera:

1. Saints RB Kamara signade i veckan på en förlängning (5 år) med Saints värd 75 miljoner dollar, varav 15 miljoner dollar i signing bonus. Hoppla! I ren eufori av det kontraktet kommer Kamara vara extra taggad inför NFL-starten. Kamara gick lite småskadad under fjolåret som var ett mellanår för honom. Nu har träningsrapporterna gått i dur och Saints ser lika starka ut i år vad gäller offensiven, vilket gör att Kamara kommer få chansen på marken och även pass i sidled från Brees.

2. Notera att Saints trupp i stort sett är intakt, vilket gör att "kittet" i truppen sitter där redan. De jagar också sin fjärde raka NFC South-titel.

3. Saints leder all-time stats vs Bucs med 35-21. De har 19-11 på hemmaplan och har dessutom vunnit de tre senaste outings lagen emellan. Ett Tampa utan Brady vill säga.

4. Kamara har mött Tampa vid sex tillfällen genom åren. I tre av dess har han startat. Hans snitt har varit 11,3 löpningar för 55 yards och satt fyra touchdowns. Ett starkt facit. Han har också sju mottagningar, där två av dessa har lett till touchdown.

5. Tampa har många nya ansikten oxå. Bl.a. Brady och Gronk, men också Suh och Fournette. Bucs är ingen lätt motståndare, utan räkna med en mycket jämn match in i det längsta.

6. Det som kan tala emot Saints idag är att deras statistik vad gäller säsongstart på hemmaplan har varit rätt svag. Deras senaste sex åren som de inlett på hemmaplan har resultatet varit blygsamma 1-5. Notera också att tack vare COVID-19 blir det inte lika högljutt som vanligt i The Superdome.

Nej; detta blir riktigt sevärt. Saints har ett starkare lag på papperet, men Tom Brady är Tom Brady. Pass på. För mig gäller det att finna spelvärde och jag skippar att tippa matchens utkomst, utan kör på att Saints RB Kamara gör en touchdown som han brukar göra mot Tampa Bay Buccaneers. Oddset på det är 1,83 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip